<

У Нововолинську прагнуть відновити волейбольні традиції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 14.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
90
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську взялися відновлювати професійний волейбол. Волейбольна команда міста прагне ініціювати створення спортивної секції для дітей.

В грудні 2016-року за сприяння Олександра Гоцки та підтримки фонду народного депутата Ігоря Гузя «Прибужжя» була створена волейбольна команда. Тоді ж, 10-грудня,  у Нововолинську відбувся 6-й відкритий Чемпіонат міста Луцька з волейболу.

“Ініціативу проведення заходу проявили самі хлопці. До мене звернулися нововолинські юнаки, які дуже люблять волейбол, та попросили, поза політикою, створити волейбольну команду і надати їй назву підприємства та допомогти з фінансуванням. Погодився на все, навіть не роздумуючи”, –  розповідав директор ТзОВ “БРВ-Україна” Гоцка.

Капітан команди Вячеслав Спиридонов розповідає, що у місті близько 10-ти років не має волейболу. Хочеться відновити цей вид спорту. У нашій команді половина учасників грають у Львові за вищу Лігу і проживають не у місті. Хочеться сформувати і місцеву команду.

У січні 2018-го року буде проходити відкритий Чемпіонат з волейболу серії А у Луцьку і хлопці уже зареєстрували команду для участі.

Підтримує прагнення відновити волейбольні традиції і нардеп Гузь. Нещодавно він презентував команді два професійних м’ячі.

Наразі у нас їх чотири, але вони швидко зношуються. На тренуванні використовуємо старі, а на змагання нові. Приємно, що нашу ініціативу підтримують. Будемо просити також сприяння розвитку волейболу у місті і в міської ради, –  розповідає Спиридонов.

Також хочуть ініціювати відновлення спортивної секції волейболу для дітей. Є тренер, який готовий проводити тренування. Потрібна підтримка від міської влади і сподіваються, що її отримають.

Усіх, хто професійно або любительські займається волейболом, просять приєднуватися до команди.

Телефон для отримання інформації 096 289 59 23.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок