<

Україна вперше виграла медаль чемпіонату Європи з пляжного волейболу

03:43 | 7.08.2023 / Новини / /
Перегляди
90
/ 1 коментар

Українська пара Сергія Попова та Едуарда Рєзніка здобула бронзову медаль чемпіонату Європи-2023 з пляжного волейболу в австрійському Відні. У вирішальному матчі «синьо-жовті» перемоги італійців Самуеле Коттафаву з Паоло Ніколаї.

Впевнена перемога в «бронзовому» матчі з італійцями. Про це пише Суспільне.

Напередодні українці вперше в історії пройшли до півфіналу Євро. Проте зупинилися за крок від головного матчу, програвши за підсумками двох сетів Нідерландам.

“Це чудовий результат для нас та нашої країни. Україна проходить зараз через дуже важкий період, і принести трохи радості для нас означає дуже багато”, — розповідали спортсмени Європейській конфедерації волейболу після виходу до півфіналу.

За історичні нагороди Попову й Рєзніку випало поборотися з Коттафавою та Ніколаї, яких у півфіналі зупинили шведи. Досвідченішим з двох суперників був Ніколаї, володар олімпійського «срібла» 2016 року.




один коментар
  1. Які дивні трансформації відбуваються з українськими прізвищами, вам не здається? Був Різник – став Рєзнік, був Кожух переписався на Кожухова. І так далі. І все на догоду старшому мишобрату. Так під нього хочеться підлаштуватись, аж до сверблячки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок