<

44-х квартирний будинок у Володимирі-Волинському для військових обіцяють завершити в листопаді 2017 року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 29.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

29-го березня під час робочого візиту голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика до Володимира-Волинського обговорили терміни здачі в експлуатацію, довгобуду, 44-х квартирного будинку для військових.

Договірна ціна робіт з будівництва – 9,5 мільйони гривень. Згідно з узгодженим графіком виконання будівельних робіт, граничний термін завершення об’єкта – грудень 2017 року.

Нагадаємо, процес будівництва триває вже близько 10-ти років. Велика частина будівлі не має даху. Через це і потерпає під час зими і дощової погоди.

Зі слів Леонтія Кондратюка, заступника директора “Вінницької будівельної компанії”, яка виграла тендер на проведення будівельних робіт, добудовувати п’ятий поверх не будуть. Спочатку завершать дах, а потім приступлять до інших робіт. На об’єкті працюватиме бригада з 25-ти чоловік.

Згідно з документами, які представив Леонтій Кондратюк, термін завершення робіт на об’єкті – грудень 2017-го року. Присутній на зустрічі міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк запитав, чи є можливість пришвидшити роботи, щоб здати об’єкт у жовтні, перед святом Покрови. Представник будівельної компанії відповів, що якщо буде можливість, роботи будуть виконані раніше грудня.

За словами міського голови Петра Саганюка, наразі ще одна сім’я загиблого учасника АТО з міста не отримала квартири.

Ми підшуковуємо варіанти. Місто також хоче приєднатися до обласної програми співфінансування. Це зменшить соціальну напругу і нарешті люди отримають квартири. На черзі для отримання земельних ділянок у міській раді перебуває 700 учасників АТО. Ми знайшли ділянки у місті. Але всім не вистачає, бо місто обмежене землею. І тому піднімаємо питання перед Генеральним штабом, керівництвом Збройних сил України про виділення для подібних потреб території колишнього танкового полку, – розповів Петро Саганюк.

Що ж до візиту Володимира Гунчика, то голова ОДА також оглянув відремонтоване за грантові європейські кошти приміщення місцевого ЦНАПу.

Я дуже задоволений побаченим. Адже є результати роботи і зміни на краще. Домовився з міським головою, що урочисто відкриємо цей ЦНАП на третій день Пасхи, – розповів Володимир Гунчик.

Також побував голова облдержадміністрації у місцевій бригаді, відвідав зенітно-ракетний полк. 14-та бригада після довгого перебування у зоні АТО невдовзі повернеться. До того часу треба зробити багато, військові потребують і фінансової допомоги зазначив в розмові міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк.

На найближчій сесії міської ради, за підтримки депутатів, плануємо виділити для потреб бригади і ЗРП півмільйона гривень. Область також пообіцяла посприяти, – додав Петро Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок