<

Іноземець через «Ягодин» намагався провезти наркотики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 11.02.2017 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

11 лютого, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону припинили спробу контрабандного переміщення наркотичної речовини, яку ховали, використовуючи конструктивні особливості автомобіля.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби України.

Орієнтовно 2-ї години ночі на в’їзд в Україну прибув 44-річний громадянин Республіки Білорусь, житель міста Гомель. Він слідував із Варшави до Чернігова мікроавтобусом «Фольксваген» і для проходження контролю обрав смугу руху «зелений коридор». Попутно чоловік підвозив ще сімох пасажирів.

Прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду транспортного засобу, під час якого під днищем автомобіля на одному з патрубків виявили приклеєний скотчем поліетиленовий пакетик. із білим порошком. Водій відразу почав заперечувати свою причетність до цієї знахідки.

За повідомленням прикордонників, про виявлення кримінального правопорушення співробітниками СБУ, яким і передали знахідку, внесли дані до Єдиного реєстру державних розслідувань за статтею 305 Кримінального кодексу України. Порошкоподібну речовину, вагою 6,4 грама відправили на експертизу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок