<

Фестиваль пива завершився у Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:33 | 2.10.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Кількадесят видів крафтового пива, звареного за авторськими рецептами, смакували відвідувачі дводенного фестивалю пива та м’яса, який відбувається в стінах Луцького замку.

Так, сьогодні, 2 жовтня в замку – другий фестивальний день. Порівняно з попередніми гастрономічними фестивалями в місці, нинішній був вузько тематичний. Родзинкою заходу стала продукція невеликих броварень, які приїхали до Луцька познайомити зі своєю продукцією, – розповідають Волинські новини.

Отож, більше 20 учасників заходу, які пропонували пиво та закуски до нього , а також м’ясні страви, приготовлені на свіжому повітрі. І якщо ковбаски-гриль чи смажені реберця уже не в новинку, то якраз продукція броварень стала найбільш цікавою для відвідувачів.

На фестивалі можна спробувати пиво, спеціально зварене для відвідувачів фестивалю, або ж скуштувати напій в пляшках з оригінальними етикетками і не менш оригінальними смаками: від класичного світлого до темного, з карамельною пінкою. І якщо розливне пиво з собою не забереш, то пляшкове можна навіть як сувенір придбати і комусь подарувати. Якщо спокуса відкоркувати не виявиться сильнішою.

Крім того, протягом дня поблизу сцени відбуваються «пивні» конкурси, на кшталт, хто найшвидше вип’є кухоль. А ще тут діє осіння фото-зона.

Окрім частувань, другий фестивальний день приготував і музичну кухню: відвідувачам співали кавер-дуетЮлії Іванової та Олексія Лазарева, а на вечір запланована «Укротека» від STAR’YO / GONIBEZ.

0
01
03
04
05




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок