<

Транспорт на російській реєстрації вільно паркується на нововолинських газонах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 12.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 12

10-го вересня в Нововолинську, Василь Гура, голова профспілки шахти №9 “Нововолинська”, депутат Нововолинської міської ради, помітив біля центрального ринку (Бульвар Шевченка) не правильно припаркований автомобіль на російській реєстрації. “ВАЗ 2109” зупинився на газоні біля тротуару, де за правилами паркуватися заборонено. Про факт порушення було повідомлено в поліцію і правоохоронці прибули на місце події.

У ході справи працівники належно не відреагували на беззаконня, пояснивши те, що не мають впливу на іноземний транспорт. Відповідна база даних для пошуку власника автомобіля у них відсутня. Не намагаючись віднайти водія, поліція обійшлася лише актом про факт звернення і з чистою совістю повернулась на робоче місце.

Автомобіль “ВАЗ 2109” залишився на газоні і згодом, без належних зауважень, власник машини спокійно поїхав.

not8dis6hay
uoxgbryyfqg




коментарів: 12
  1. Таке враження, що поліція реагує тільки на звернення депутатів і чиновників. Сам бачив як поліція проїжджає повз автівки припарковані на пішохідних переходах і за двійною суцільною лінією біля майдану Незалежності, роблячи вигляд, що не помічає їх.

  2. 10 вересня це базарний день!!!
    Там в такий день месні баригі паркують свої буси в 3 поверхи !
    Я вже мовчу про авто на поляках!! Але поліція чомусь помічає авто російської реєстрації , закон один для всіх !!!

  3. А ще возять на своїх авто посторонніх осіб-наприклад працівників міськвиконкому.Порушують правила дорожнього руху і т.д.Що робити? Пропозиції є,але не з такою владою,як в Нововолинську.

  4. Як би в Росії стояло авто на газоні і українськими номерами , я даже не уявляю що було б з машиною і водієм .А в нас це норма.

  5. А що не можна було потріпати москаля нормально? Перевірити на наявність вибухівки чи щось на кшталт цього(як наші поліціянти уміють) Тоді б наступного разу він може й задумався на яких номерах і куди можна іхати і де краще паркувати свою автівку.

  6. Це вже давно не міський газон, а приватна територія, на якій взагалі ПОКИ ЩЕ можна поставити авто в базарний день. Якщо власника влаштовує, то чому мати діло до машини (не важливо на яких вона номерах). Так акцентувати, що машина на російських номерах, для чого?! Теж мені, сенсація…Своїх невігласів вистачає, які справді паркуються на пішохідних переходах або за 1 метр від перехрестя так, що іншим треба виїхати на середину перехрестя аби побачити дорогу. А саме головне, зараз ганяють п’яні за кермом, на знаки не звертають уваги, їздять так як на перегонах, і де поліція? Де журналісти? В вихідні і святкові дні центром ганяють купа людей, яким закон не писаний? Не раз спостерігаєш картину, як поліція зупиняє, навіть документи не перевіряє, водій каже: “я не знав” або “я тут живу” і бреше ж зараза, але його все одно ідпускають… Апріорі, людина з Нововолинську, не може не знати такого! Штрафувати треба! А пішоходи у нас теж є різні! Вистрибне на той перехід (в кращому випадку) як заєць з кущів за метр від автомобіля і вальяжно крокує, так повільно, наче вже нікуди не спішить, навіть оком не поведе. Так і хочеться вийти з авто і як дати…. почитати правила дорожного руху:)))) Пішоходи не повинні перешкоджати руху автомобілів на дорозі! Альо! Не можна так вистрибувати! А хто, цікаво, займається у Нововолинську дорожньою розміткою? Яким же треба бути генієм, щоб на перехрестях без світлофорів понамальовувати пішохідні переходи? Отак же ш і хочеться пропустити людей, зупинишся на одному переході, тільки повернеш – а тут “зайчик” вистрибнув, ну і не вийдеш йому дати…правила почитати, бо свідків багато, зразу скажуть, що ти неадекват, і мусиш отак от “матюком” стояти посеред перехрестя)) А не вистачає нам всім тільки розуму і поваги один до одного!

    • Написано все правильно,але не забувайте,що місто для людей і транспорт вторинний-з цього починають вчити водія в Європі,а зайчики но переході чому?-правильно,тому що перед самим переходом припарковані машини,а для вас це стре,бо як записоно в правилах ви повинні правильно вибрати швидкість руху і в разі появи пішохода встигнути зупинити автомобіль ! Так,що візьміть і почитайте правила,бо хтось може і дати…почитати. Без обід,у вашому стилі.А поліція і справді нічого не робить. Навіть у Володимирі-Волинському вночі бачив патрульну машину,яка їздила містом на невиликій швидкості і по-європейськи виконувала свої обов*язки.

      • 4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовость, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.
        4.14. а) пішоходам забороняється виходити на проїзну частину, не упевнившись у відсутності небезпеки для себе себе та інших учасників руху.
        б) пішоходам забороняється раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід.
        Я сам як і водій, так і в першу чергу пішоход. Мова не про те, що всі пішоходи погані, а про те, що є такі унікали, які не дивляться ні в ліво, ні в право, а тупо вискакують і валять (навіть коли видимість хороша), говорячи по мобільному телефону і їм по барабану, що в за 1-1,5м. наближається авто і в першу чергу вони можуть постраждати самі. З якою швидкістю ти б не їхав, навіть 20км за годину, в такій ситуації ти спиняєшся різко, а те чудо валить спокійно далі, навіть не вибачиться, бо думає шо він все завжди правий. А цей стереотип тупо нав’язаний порушниками, такими як він. Добре, що таких “зайців” меншість. А от неврівноважених автомобілістів більше, таке враження, що отримати права зараз те саме, шо піти купити хліба. Купа їздять як їм заманеться, а не так як треба. Я коли іду, чи їду, не думаю, завжди роблю це обережно, і хоч знаю, що роблю все правильно, всеодно є ризик, що хтось може зачепити, тому в першу чергу треба оберігатися самому. Дійсно, треба поважати один одного, буде набагато простіше

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер