<

У Рівному підпалили автомобіль депутата – власника Інтернет-видання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:21 | 19.07.2016 / Новини /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У вівторок, 19-го липня, близько 4-ї ранку рівнянин побачив охоплений полум’ям свій «Opel Vectra», який напередодні ввечері припаркував біля будинку. Про подію він негайно сповістив рятувальників та правоохоронців. 

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій пожежу загасили. За попередньою інформацією, причиною загоряння є підпал. Вогнем пошкоджено моторний відсік та капот автомобіля, пише ІА ZIK.

Потерпілий пов’язує цю подію зі своєю професійною діяльністю. Він багато років працює у сфері журналістики, є власником одного з Інтернет-видань, директором місцевого телеканалу та донедавна тривалий час був власним кореспондентом одного з центральних телеканалів. Також чоловік є депутатом Рівненської міської ради.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

За фактом відкритого кримінального провадження за фактом підпалу в Рівному автомобіля, який належить журналісту,  депутату Рівненської міської ради.

0




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок