<

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков у студії “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 30.03.2015 / Онлайн /
Перегляди
10
/ коментарів 35

Шахтарські проблеми, питання благоустрою міста, наповненість бюджету, адміністративна реформа та майбутні вибори – спектр питань, які міський голова Нововолинська готовий обговорювати із містянами у понеділок, 30 березня о 18:00 в прямому ефірі на сайті bug.org.ua.




коментарів: 35
  1. Чому у Вас команда пенсіонерів з якими вже працюєте біля 20 років? Невже в Нашому місті немає достойної освіченої молоді, яка б хотіла працювати? Чи може Вам не хочеться тримати біля себе розумніших?

  2. Які у Вас відносини з Ігорем Гузем? Знаю, що на виборах ви підтримали радикала Ярему і прогадали бо він зайняв тільки шосте місце.

  3. Ви при владі вже стільки часу. Чим пишаєтесь? За що соромно?

  4. 1.Питання.До яких пір десятою шахтою буде керувати ставленик сім’і Януковича -Солоп П. Разом зі своім сімейним підрядом.Напевно Вам подобоється ставленик Януковича?

  5. За часи Вашого “господарювання” місто перетворюється в суцільну руїну,занедбані сквери,розбиті побудови,шприци і пляшки в ямах (сквер коло кінотеатру) тощо.Ви хизуєтесь бруківкою коло відомого Вам кафе.
    Питання: Чи не буде так,що ці руїни продадуть!!! комусь за безцінь,наприклад прокурору,чи податківцю.???
    Друге питання:Який нині стан бомбосховищ в місті? Чи Ви вважаєте,що вони не потрібні громадянам?
    Третє питання:Ви вірите Богу в те,що за гріхи послідує кара в Справедливому і Некорумпованому суді?
    Сподіваюсь отримати розумну відповідь. Дякую!

  6. Ви збираєтесь ще один раз йти на вибори мера міста,чи не хотіти б пройти медичну комісію,тому що ви часто хворієте,за останній рік ви тільки чотири місяці працювали замість того щоб працювати цілий рік.

  7. Ви дуже гордитесь тим що створили Волиньвугілля завдяки якому працюють багато років шахти,а чи не підкажете скільки мільйонів гривень ця установа вкрала у цих же шахтарів.

  8. Скажіть будь-ласка ,які вас відносини з кримінальними елементами міста,зокрема Толіком Щегельським,Солоненком Володимиром(він же “чечен”) та іншими.Адже вони приходили взимку під міськраду для вашої підтримки під час мітингів шахтарів?

  9. 1. Чому гроші від орендної плати за комунальне майно йдуть на заробітну плату працівникам ЖКО, а не на розвиток міста? Можливо було б краще перевести працівників ЖКО у відділ будівницьтва виконкому де вони б отримували зарплату з бюджету, а гроші від оренди слугували б громаді міста. Гроші там не маленькі.Не на одну дорогу вистачить.
    2. Чому досі не дозволяють приватизувати приміщення кімнат на вул.Св.Володимира 1та 3. Люди орендують кабінети десятками років.

    • Я б іще додав запитання . Яка заробітна плата в генерального директора ЖКО Чайкі? Адже вона працює по контракту , який Ви заключали. І зарплатню вона отримує від орендної плати , а не з бюджету. Якщо вона відмовилась від шахтарської пенсії на користь зарплати в ЖКО. Дайте відповідь!

  10. Чому ви не допомагаєте місцевій міліції,втому числі фінансово з місцевого бюджету,адже начальник міліції Соломонюк на сесіях неодноразово звертався до вас ?В той час коли місто тоне в шприцах і наркотиках та злочинній діяльності.

  11. Вікторе Борисовичу!
    1) Продаючи завод “Оснастка” П. Порошенку, обіцялося створення 3000 робочих місць. Як це зрозуміти?
    2) Ваші виборчі програми передбачали здійснення робіт на водогонах під назвою “Чиста вода”. Ми до цих пір хлебчемо бруд. Про побори у дитсадках, школах, лікарні тощо, у порушення Законів України про освіту і медицину, розкажіть детальніше.
    3) Презент своєму племіннику у вигляді будинку по вул. Східна 13А, це була ваша ініціатива чи депутатів? А із “Продхолодом” у селі Будятичі, на суму завданих збитків державі в 1 406 000 грн.?
    4) Школа №6 на бульварі, садочки під податкову, ДОСААФ, Центр зайнятості, технікум, прокуратуру, міський суд і т.д., ви продали чи віддали за так? Назвіть суму вторгованого. Коли повернете ці споруди міській громаді?
    5) Скільки коштів від оренди землі, комунальних будівель тощо, надходить у касу міста і на що вони витрачаються?
    6) Коли міський голова очистить міськраду і її структурні підрозділи від колишніх функціонерів КПСС, членів “Партії регіонів”, бувших КГБістів?
    7) Що думаєте робити із одіозними пенсіонерами котрі керують ЖКО, керуючим справами міськради, своїм першим заступником, редактором газети “Наше місто” та іншими.
    8) Яку суму платите своєму небожу за оренду вілли, у якій проживаєте?
    9) Яким чином думаєте повертати Ігорю Желізку рейдерськи захоплене ПП РО “Львівська жінка”, майно, кошти і обладнання на багато мільйонів гривень.
    10) Чи можете розповісти про свої доходи, у тім числі і від дольової участі у приватних бізнесах? Декларацію публікуватимете?

  12. Скажіть будь-ласка чому для шахтарів не має досі робочих місць на підприємстві Modelpack?

  13. 1. Червонад і Нововолинськ стикнулись із тотожніми проблемами – невиплатами зарплат шахтарям. Скажіть чи приймали участь у вирішенні цих проблем голови сільрад , на території яких зареєстровані шахти , та чи допомагала
    мерія міста Червоноград.
    2. Як вирішили пробему невиплати зарплат, хто на це вплинув.Які ваші відносини із Ігорем Гузем? Чи вплинув він на це?
    3.Як далі із шахтарями будуть поступати, чи надалі будете допомагати? Яким буде процес створення робочих місць для шахтарів після закриття шахт?
    4. Чи задоволені ви роботою диреторів шахт, кажуть що вони всі корупціонери.
    5.Чи Волинвугілля банкрут?
    6. Як буде вирішуватись питання будівницьтва шахти 10? Яка перспектива добудови? Чи не розглядали ви питання зміни керівницьтва шахти 10, яка на думку шахтарів не виконує своїх обов’язків належним чином.
    7. Як щодо доставки шахтарів на робочі місця, зараз вони самі за це плятять, чи так буде завжди?

  14. Яка найбезглуздіша чутка, котру Ви чули про себе?

  15. Вам скоро буде 61.
    Як співав Ю.Лоза “Мне уже многое поздно ,мне уже многим не стать и к удивительным звёздам мне никогда не летать”
    Так ось, що не встигли?
    Про що мрієте?

  16. Місто помирає від наркоманів! як ви боритесь з цим?
    Що за ці роки управлінням містом ви зробили, аби наркоманів було менше?

  17. Блок Петра Порошенка у Нововолинську очолював Євгеній Недищук, це правда, що зараз на його місці ваші ставленики?

  18. Який у вас сумарний місячний дохід? Розкажіть про свою зарплатню та пенсію, чи правда, що маєте регрес та групу по інвалідності?

  19. Яке Ви маєте відношення до сайту “БУГ” ?

  20. Ви маєте свою “Самооборону” в місті,яку фінансуєте і закупили форму для неї,надаєте фінансування через Ярему та інших,то тоді скажіть будь-ласка,чому вони не сприяють наведенню правопорядку в місті,чи ви плануєте використовувати її в інших цілях,зокрема щоб над вами не провели ЛЮСТРАЦІЮ?

  21. Ви родом з м.Сніжне,Донецької області?Чи підтримуєте ви стосунки з родичами з цього міста,адже воно довгий час під контролем сепаратистів?

  22. Ваша позиція щодо “Спільної думки”

  23. На міського голову будете йти з тою ж командою? Не пора оновлювати кадри?

  24. Руїна промисловості у Нововолинську – шахти, заводи, фабрики, що сталися за Вашого головування: чи відчуваєте провину? Хто відповість за 15 000 втрачених робочих місць, а у сумарному підсумку постраждали близько 40 тисяч мешкаців? У ваипадку Вашої 5-ї каденції, чи триматимете на посадах старі кадри, як зараз – комуністів, комсомольців і регіоналів? Ваше особисте ставлення до УПА і до самостійності Української держави, як колишнього компартійця і уродженця Донбасу? Хто були ваші батьки і найближчі родичі?

  25. Я проаналізувала всю Вашу діяльність, моральність вашого оточення, законну принциповість співробітників як Ваших підлеглих що ще залишились біля Вас і т. д. На жаль нічого втішного сказати не можу.

    Дайте відповідь на такі запитання :

    Чому у виконкомі жодний порядний щодо чинного законодавства співпрацівник біля вас не залишився ? Чому ?
    Чи хтось Вам у очі казав що ви злодій і крадете будь які прибуткові виробничі активи підприємств чи майно територіальної громади використовуючи на такі діяння своїх підлеглих у Виконкомі місцевих шахраїв чи подільників у міській раді? Чому тим хто за Вашою вказівкою не вчинив для Вас економічного злочину на крадіжку майна Ви караєте його звільненням, наклепами, переслідуванням бандюками або іншими правопорушеннями щодо його сім’ї ?

    То ж, чому ви розпоряджаєтесь майном територіальної громади у своїх власних інтересах або в інтересах третіх осіб саме тих які по закону давно мають сидіти у в’язницях ?

    Із за Вас місто подавлене, пасивне, озлоблене, залякане, а в ньому люди які ніяк не можуть розібратись де є правда, а де є обман.

    Чому я так Вас запитую, бо маю повний доступ до документів щодо ваших реальних показників виконкому. То ж ще два запитання :

    Чому ви замовчуєте факти про те, що докерувавшись майном територіальної громади на посаді міського голови до того що із за Вас кожен мешканець міста від малого до великого по суті став винний кредиторам більше ніж по 1000 грн. з кожної особи своїм майном в територіальній громаді ?

    Чи здатні Ви ці борги погасити самостійно як фізична особа, чи маєте намір перевалити зроблені борги у Ваших інтересах щодо мисливських угідь, краденого майна, крадіжок і перепродування прибуткових підприємств на плечі людей з територіальної громади ?

  26. У контексті запитань до вас “Марії Фостик”, яка має доступ до таємних, як вбачається, документів міськради і виконкому (до деяких із них маю доступ і я), останні 2 запитання: 11) Скільки стволів зареєстрованої нарізної зброї тримаєте вдома і як нею плануєте розпорядитись? Ви за свої особисті кошти встановили захист проти замаху на вас, на вікнах свого службового кабінету чи коштом міської громади. У скільки це обійшлось?

  27. Питання з пошти:

    Галина
    Доброго дня. Моя дитина навчається в садочку номер 7 міста Нововолинськ. Садочок знаходиться повністю на утриманні батьків, ремонти, благодійні внески ігрові площадки- все для наших дітей, але є одна проблема, яка, на мою думку повинна бути усунена владою, тобто Вами пане Вікторе. Територія садочка як прохідний двір,огорожі подекуди немає, через що і ходять страшно,а після ночі валяються і шприци і бутилки від алкоголю, це звісно прибирають рацівники. але хотілося б щоб це місце було закрите. Прошу Вас, Вікторе Борисовичу посприяти в наведенні порядку і встановленню огорожі для садочка номер 7. Наперед вдячні Вам.

    Леонід
    1. Де оптовий ринок і 10 га землі?
    2. Де три черги і 1500 робочих місць на заводі СТО “Оснастка”?
    3. Чому не була врахована громадська думка при встановлені антен у санітарній зоні “Водоканалу”? Скільки потрібно зібрати підписів щоб перенести базові передавальні станції подалі від роддому і школи №3?
    4. Чому за стільки років вашого мерства немає програми розвитку міста?

    Ольга Зінчук
    Чому в такому жалюгідному стані знаходиться 5 і 15 мікрорайон-ні одної паркової зони-жодного скверу-алеї-іце дисятиліттями Чому в 50-60 х роках у місті був драмтеатр -а в 2015 ні…Чому абсолютно відсутня туристична інфраструктура міста …

  28. Що в міській раді досі роблять члени партії регіонів, Самков і інші ? Чи спільна думка ще існує разом із регіоналами?

  29. чому в міській раді ще працюють регіонали Кошлатий, савік, також мигас та мороз(лікарня)які в 2010 році підримували листівкою ПР, також що ви скажете про орден януеовича??????
    Читав недавно статтю,про “неотложку”-чому вона в місті відсутня!!!

  30. Щось таке подібне я й передбачав. Віктор Борисович заговорює гострі питання про свої власні феодально-совкові погляди і розведену ним страшну корупцію у Нововолинську за 18 років перебування. Знаєте, ці байки про свою власну винятковість та геніальність, а також те, що ви там щось не встигли доброго зробити і треба приготувати собі достойну заміну ( не доведи Господи!) людям не цікаві та й неактуальні. Всі знають, чим ви займаєтесь у нашому місті. Найкращий вихід для вас і вашої команди, та й хорошу послугу виборцям зробите, якщо підете геть – негайно і вже.

  31. Читав недавно статтю,про “неотложку”-чому вона в місті відсутня!!!

  32. Читав недавно статтю,про “неотложку”-чому вона в місті відсутня!!!

  33. такі самі інвестиційні проекти як ринок, як оснастка, як рсу , як рмз, як галкінпак та біля нього інше підприємство на повороті смт жовтневе

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com