<

Ігор Гузь. Звіт про роботу народного депутата України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 16.03.2015 / Онлайн /
Перегляди
8
/ коментарі 43

У понеділок 16-го березня о 18:00 в студії “Буг” відбувся прямий ефір з народним депутатом України Ігорем Гузем.




коментарів: 43
  1. Пане Ігорю скажіть будь-ласка чи відомо вам наскільки погіршилась кримінальна ситуація в нашому місті за останні місяці?І як ви можете посприяти у вирішенні даної проблеми,адже міністр МВС є вашим однопартійцем?

  2. Ігорю Володимировичу, завдяки Вам вирішується шахтарське питання в місті, але невдоволених ще дуже багато.
    Яке ж майбутнє вуглевидобувної галузі Волині?

  3. Що буде з старою поліклінікою Іванич? Вона так і буде стовбичити мертвим чимось?

  4. Ви посприяли у відкритті Ресурсного центру. Там організовують кінопокази, мають де розвиватись музиканти і художники (особливо велике дякую від імені художників!!!), проходять всякі класні заходи і концерти і просто є куда прийти попити з друзями чаю у хорошій компанії. Дякуємо Вам! Яке майбутнє Ресурсного центру, яким Ви його бачите?

  5. Ситуація в комунальній сфері міста змусила нас, орендарів, створити організацію. що захистить наші права. Про це, до речі, можна прочитати на БУГ. Очолив її Ваш помічник Мних Валерій, людина порядна і відповідальна, фаховий аудитор. Чи можемо ми розраховувати на Вашу підтримку у боротьбі за свої права?

  6. Моя донька була на зустрічі з Вами у нововолинському університеті.
    Скажіть: Ви за чи проти введення військового стану?

  7. Чи підтримаєте Ви закон про обмеження віку для міських голів?

  8. Незабаром вибори. Ваш колега по Парламенту готує законопроект щодо обмежень віку міських, селищних, сільських голів. Чи будете його підтримувати? Що це – дискримінація за віком чи дорогу молодим?
    Це тоді Саганюк, наш вічний мер, не матиме можливості обратись знову.

  9. Як давно не вживаєте алкоголю? Що допомагає тримати себе в руках? Як взагалі розслабляєтесь?

  10. Як боротись нам дачникам з грабіжниками? Причому чистять вже зараз дачі учасників АТО, бо знають, що мужик на фронті, не наб*є морду.

  11. Чи бути території пріорітетного розвитку?

  12. Прочитав на Фейсбуці про легалізацію зброї. Чому підтримуєте?

  13. Коли закінчиться цей дурдом з пенсіями?! Відраховуйте в олігархів пенсійних, хто отримує великі суми, а не в пахарів типу шахтарів з 40річним стажем!

  14. де ви берете гроші на фінансування сайту “БУГ”?

    і ітльки спробуйте не опублікувати моє запитання!

  15. НДіло опублікувало інформацію, що ви потратили на вибори 3 мільйони гривень і це гроші чи то Мартиненка чи Івахіва. Прокоментуйте.

  16. От давно хочу спитати, як Вам дихається в Нововолинську, де дивить все, де шахти і наш прекрасний Кроноспан?
    Казали – будуть дбати про екологію, а натомість відсоток онкохворих вражає!

  17. Що скажете про перебіг мобілізації на Волині і в Вашому окрузі зокрема?

  18. Як залучити в Нововолинськ інвестора? Що для цього має зробити громада? Не міська влада – а саме громада!

  19. Ми, творча молодь Нововолинська, просимо у Вас підтримки. Цього року в Новововолинська юбілей. Нам набридло то, що День Мыста перетворюють на попойку, хочемо нормальні концерти, культурні заходи, а не всякі там хори ветеранів, які цікаві мабуть тільки самим ветеранам, виступи непонятно кого і мера, у якого все зашибісь. Як нам попасти в оргкомітет?

  20. А на яких кастингах ви помічниць підбираєте? То для них розкладушка в готелі?

  21. Нещодавно біля селища Жовтневого на дачному масиві “Жовтневий” згоріла дача. Про то написали в пресі. А про то, що від спалення отої трави нема чим дихати, горять забори, страдають дерева і кущі – не пишуть. Скільки ще ото буде тривати? Хто нам відшкодує? Та навіть не відшкодує, бо дихати нема чим, особливо коли вологість не така як треба.
    Скільки буде тривати оте безконтрольне спалення трави?
    Пишуть шо Кроноспан псує повітря, а траву всяку випалюють вже скільки років, нам і без кроноспану. Ні міліції, ні влади нормальної в Іваничіському районі нема і не буде!

  22. Питання щодо мого повідомлення про скоєний злочин відносно мене прокурорами.мусорами,суддями адресоване Генеральному прокурору України чере Вашу приймальню з відповідним зверненням ще 18 лютого 2015року.На якій стадії це повідомлення? І де взагалі воно?

  23. На що мають піти оті 200 млн гривень? На 10 шахту і закриття решти?

  24. Скажіть будь ласка. Як ви відноситесь до того, що усі експерти говорять про те, що нам потрібно скорочувати видатки в державі, в місті, в районі. А наші чиновники Мороз, Сторонський, Рожелюк. Кожен їздить на державній машині(не за свій кошт). Часто бачу Сторонського на робочій машині у вихідні.

  25. В нас в Іваничівському районі є чимало хороших футбольних команд – Поромівська, Павлівська, Литовезька, Іваничівська, Колонинська. Чи буде у Вас можливість відвідати наші футбольні матчі, скоро сезон почнеться. Просто приїхати і подивитись)

  26. Ігор Володимирович підскажіть будь ласка: чи отримує кошти сільська рада для осушення земельної ділянки на якій знаходиться болото, яку вона виділила молодій сім’ї під забудову житлового будинку? Чи це має проводитись за власні кошти? Дякую!

  27. Як ви бачите люстрацію Нововолинських чиновників? До них ще ніхто не доходив, а я розумію, що у того хто працював при Януковичу і Ко обовязково рильце в пушку, бо ділитись треба було(а щоб ділитись брали не з своїх)

  28. Прочитав про Ваших помічників. Що вони взагалі у Вас роблять і за що отримують від Вас гроші?

  29. Як Ви повідомляли, ваші приймальні прийняли близько 500 звернень, проаналізувавши їх, назвіть найболючіші проблеми округу №19 та яким чином Ви їх вирішуєте (окрім шахт)?

  30. Згадайте вашу виборчу програму 2014 року, що з цього всього, що Ви обіцяли було виконано?

  31. Чи можна звертатись до вас за матеріальними допомогами різного призначення (лікування, одноразова матеріальна допомога)?

  32. це правда що від вас вагітна дівчина?

  33. Як ви відпрацьовуєте гроші, отримані на виборчу компанію? Розкажіть народу

  34. Як ви ставитесь до підвищення тарифів на комунальні платежі у досить складний для країни час? Це викличе обурення серед народу, адже і так практично нема за що жити, а ці тарифи “спустошать” всі заощадження українців!!!

  35. Коли українці зможуть собі дозволити купувати нормальні машини по нормальних цінах?

  36. Що це за історія з перепустками? Провтик помічників, чи ви там шось підмутили?

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com