<

Зустріч контактної групи за участі “ДНР” і “ЛНР” відбудеться 22-го травня в Мінську – Д.Оліфер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 20.05.2015 / Новини /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Зустріч контактної групи за участі “ДНР” і “ЛНР” відбудеться 22 травня в Мінську. Про це заявила у Facebook прес-секретар другого президента України Леоніда Кучми Дарія Оліфер.

“22 травня в Мінську відбудеться зустріч тристоронньої контактної групи за участю представників так званих “ДНР” і “ЛНР”. На зустрічі планується обговорити перші результати роботи тематичних підгруп”, – йдеться у повідомленні, – передає УНН.

Вона нагадала, що 14 травня відбулося засідання економічної підгрупи, 19 травня – підгруп з гуманітарних питань і питань безпеки, а на 22 травня запланована зустріч підгрупи з політичних питань.

Днями відбулася розширена нарада за участі Президента, Прем’єр-міністра, Секретаря РНБО, представників силових відомств з українськими представниками у робочих підгрупах Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

Перша зустріч контактної групи пройшла в Мінську 5 вересня 2014 року і завершилася підписанням плану мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Однак ці домовленості постійно порушувалися.

12 лютого 2015 року у Мінську відбулося підписання двох документів: “Комплекс заходів з виконання мінських домовленостей” (в рамках Тристоронньої контактної групи) та Декларацію в підтримку цих заходів, схвалену президентами України, Франції, Росії та канцлером Німеччини. Мінські угоди передбачають, серед іншого, припинення вогню, відведення важкої техніки, звільнення заручників на Донбасі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця