<

Зупинено роботу шахти №9 «Нововолинська», – Михайло Волинець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 9.07.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Гірники вимагають від адміністрації погасити заборгованість із виплати заробітної плати.

“Сьогодні зранку зупинено роботу шахти №9 «Нововолинська» Державного підприємства «Волиньвугілля». Гірники вимагають від адміністрації погасити заборгованість із виплати заробітної плати.

5 липня у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості згідно з рішенням Кабміну відбувся розподіл бюджетних коштів. Планувалося, що на погашення заборгованості із заробітної плати буде скеровано 324 млн грн, з яких для ДП «Волиньвугілля» передбачалося виділити 9,5 млн грн. Однак ці суми так і не надійшли на жодне з держпідприємств”, – написав на своїй сторінці голова незалежних профспілок Михайло Волинець.




один коментар
  1. При згадці про ДП «Волиньвугілля» виникає вже оскома.На півтори шахти ще паразитує така надбудова з нероб і високооплачуємиx пенсіонерів.І це приблизно 84 чоловіка. Є таке поняття як госпрозрахунок,який не передбачає утриманське поняття як держпідтримка,яка формується “за великим рахунком” з наших податків. Працюйте,реалізуйте і заробляйте кошти, як і всі інші недержавні підприємства і приватні підприємці.
    А пенсіонери з ДП «Волиньвугілля» хай згадають як збирали кошти парторги англійським шахтарям,нерентабельні шахти яких були закриті прем’єр-міністром пані Тетчер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця