<

Жінка Насірова внесла за нього 100 мільйонів застави

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:59 | 17.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Насіров заявив, що не збирається залишати країну після внесення застави.

Усунений глава Державної фіскальної служби Роман Насіров залишив Лук’янівське СІЗО після внесення застави розміром 100 мільйонів гривень, повідомляє телеканал 112 Україна.

“Я дуже вдячний родині, вони знайшли цю шалену суму. Але краще вже бути без вини притягненим до відповідальності, я б краще перебував тут і доводив свою невинність. Але зараз уже думаю, що так навіть краще, буде більше можливостей через спілкування зі ЗМІ , ще раз перевірити всю інформацію, вона означає, що є в підозрі, і швидко довести свою невинність”, – заявив Насіров.

Він також повідомив, що електронний браслет уже одягли, проте показати його відмовився.

“Почуваюся краще, ніж у перші дні суду. Я далі хочу поїхати в лікарню, щоб лікарі могли добре оглянути. У слідчому ізоляторі був час відпочити, почитати матеріали, але впевнений, що лікарі швидко зможуть повернути нормальний стан. З понеділка почну повноцінний захист у цій справі”, – зазначив Насіров.

Він заявив, що не збирається залишати країну після внесення застави. “Немає ніякої провини, все інкриміноване безпідставно. Я як не збирався їхати, так і не збираюся, я буду вдома. Зараз я їду додому”, – сказав Насіров.




коментарів: 2
  1. Всього 100 мільйонів гривень,- УКРАЇНЦІ у ВАС теж є такі кошти???? Внесете, при потребі ,такий залог(який не повертається) за своїх рідних….
    “А панство буде колихать,
    Храми, палати муровать,
    Любить царя свого п’яного,
    Та візантійство прославлять,
    Та й більше, бачиться, нічого.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця