<

За минулу добу в Луцьку сталося дві ДТП з потерпілими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:05 | 28.01.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

27-го січня, по вулиці Карпенка-Карого автомобіль «Volkswagen Golf» збив пішохода, потерпілого госпіталізували. Інша аварія сталася по вулиці Задворецькій, де зіткнулися два легковики. Водій одного з них постраждав, проте від госпіталізації відмовився.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волині.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася по 19 годині. За кермом транспортного засобу перебував 63-річний житель сусідньої Рівненської області. Водій допустив наїзд на 47-річного жителя Рожищенського району, котрий в стані алкогольного сп’яніння, перетинав проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. 

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у травматологію міської клінічної лікарні.

Цього ж дня по вулиці Задворецькій зіткнулися автомобілі «BMW 318» під керуванням 51-річного жителя обласного центру та «Renault Kangoo» за кермом якого перебував 44-річний лучанин. У ДТП тілесні ушкодження отримав водій «Renault Kangoo», однак не госпіталізувався.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху, які спричинили тілесні ушкодження потерпілим слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця