<

За минулу добу в АТО загинули семеро військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 24.05.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Глава РНБО Олександр Турчинов повідомив про загибель семи військових за минулу добу в результаті обстрілу в зоні АТО, ще дев’ятеро поранені.

“Тільки за останню добу в результаті обстрілу семеро українських військовослужбовців загинули, дев’ять отримали поранення”, – повідомив Турчинова. При цьому він вказав, що це найбільша кількість втрат за останній рік, – повідомляє прес-служба відомства.

За його словами, на Донбасі значно посилилися обстріли позицій військових.

Турчинов зазначив, що про системну підготовку до активізації військового протистояння з боку РФ свідчить концентрація уздовж лінії розмежування забороненого мінськими домовленостями важкого озброєння.

“Крім того, протягом останнього місяця значно активізувалося використання російських безпілотних літальних апаратів як розвідувальних, так і ударних”, – додав секретар РНБО, зазначивши, що безпілотники запускалися не тільки з окупованої, але і безпосередньо з російської території.

Зазначимо, в ранковому зведенні штабу АТО повідомляється про різке зростання обстрілів за минулу добу. “За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗС України уздовж всієї лінії зіткнення”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, найбільш активно незаконні збройні формування діяли в темний час доби.

У свою чергу, в ДНР заявляють, що військові за тиждень понад дві тисячі разів обстріляли прифронтові райони.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця