<

За 16 крадіжок кабелю киянин проведе за ґратами 3 з половиною років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 12.11.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Киянин, який 16 разів був причетний до крадіжок кабелю, проведе за ґратами 3 з половиною років.

У серпні до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку кабелю на вулиці Бестужева. На виклик прибули оперативні працівники та слідчо-оперативна група, – повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник проник до підвального приміщення, звідки за допомогою інструменту відрізав 40 метрів електрокабелю. Однак неподалік від місця скоєння злочину оперативники зупинили його з викраденим.

Правопорушника затримали та доставили до управління поліції. Фігурантом виявився 42-річний уродженець Київщини, раніше судимий за крадіжки. У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння шістнадцяти аналогічних злочинів. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох з половиною років позбавлення волі.




один коментар
  1. ну що за таке законодавство? Пора вже й по 16 пальців за 16 крадіжок відрубувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця