<

З початку року на водоймах області потонуло 28 громадян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 4.07.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З початку року на водоймах області потонуло 28 громадян, у тому числі одна дитина.

Протягом останнього тижня зареєстровано 7 трагічних випадків загибелі людей на водоймах. Всі випадки трапились на стихійних пляжах, у місцях, не визначених та необладананих для масового відчинку, – за матеріалами www.vsemisto-lc.info

Пам’ятайте, що безпечний відпочинок на водоймах допускається тільки у спеціально відведених місцевими органами влади та обладнаних для цього місцях – купатися краще там, де є рятувальні служби. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря не нижче +24.

Не купйтесь у незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду напідпитку, ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах; не пірнайте з берега, гірки, дерева.
Слідкуйте під час відпочинку за дітьми: їхня поведінка у воді не передбачувана, не дозволяйте їм плавати на човнах чи надувних матрацах без нагляду дорослих.

Утримуйтеся від далеких запливів: переохолодження – головна причина трагічних випадків. До плавок потрібно прикріпляти шпильку, якщо далеко від берега судома зведе руку чи ногу, укол шпилькою допоможе відновити еластичність м’язів.

Не запливайте за буйки! У таких випадках можливі травми шийного відділу хребта з пошкодженням спинного мозку.

Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для Вас і Ваших дітей безпечним, весь час суворо дотримуйтеся порад рятувальників!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця