<

З 18 по 24 травня у Волинській області ліквідували 25 пожеж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:17 | 26.05.2020 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

З 18-го по 24-те травня підрозділами пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС у Волинській області здійснено 25 виїздів на гасіння пожеж, 2 – на проведення аварійно-рятувальних робіт, знешкоджено 45 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

23 травня о 15:50 до служби “101” надійшло повідомлення про пожежу в будівлі Луцької міськради, що на вулиці Богдана Хмельницького, 19. Пожежа виникла на третьому поверсі в одному з кабінетів.

Черговий працівник вчасно помітив дим та повідомив рятувальників. Вогнеборці прибули до місця події, включились в апарати на стисненому повітрі та ліквідували пожежу первинними засобами пожежогасіння.

Вогонь встиг пошкодити оргтехніку, віконну раму, жалюзі, оздоблення стін на площі 15 м2, робочий стіл в кабінеті. Ймовірно, пожежа трапилась через коротке замикання системного блоку персонального комп’ютера.

24 травня о 00:42 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Сокиричі Ківерцівського району. Вогонь встиг пошкодити тільки речі домашнього вжитку на веранді, де курив господар будинку, через що і трапилась пожежа.

21-го травня від працівників поліції надійшла інформація про пожежу, котра трапилась вночі у селі Людмильпіль Володимир-Волинського району. Вогнем знищено житловий будинок площею 8х6м, на місті пожежі виявлено тіло 20-річного громадянина Леоніда П. Пожежно-рятувальні підрозділи до місця події не викликалися. Причина пожежі – необережність під час куріння загиблого.

23-го травня о 21:38 надійшло повідомлення про пожежу сухої трави та чагарників у селі Валер’янівка Рожищенського району.

22 травня виникла пожежа на Гнідавському болоті у Луцьку. Вогнеборці того ж дня ліквідували загорання. Ймовірна причина цих пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок