<

З 1-го квітня українцям доведеться двічі платити за газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:22 | 31.03.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ коментарі 2

З 1 квітня 2016 року в Україні плата за використання природного газу для споживачів складатиметься з двох частин – обсягу спожитого газу і абонентської плати.

Про це йдеться в законі №329-19 “Про ринок природного газу” від 9 квітня 2015 року, – пише Обозреватель.

Абонентська плата є платою за доступ до потужностей газопроводу. Платіж буде фіксованим – 17 грн для домогосподарств із газовими плитами і 29 грн для домогосподарств із газовими котлами.

Згідно з документом, замість тристороннього типового договору про надання населенню послуг із газопостачання Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), затвердила публічний договір постачання природного газу побутовим споживачам і договір розподілу природного газу. Форми договорів прописані в постановах НКРЕКП №2500 і №2498 від 30 вересня 2015 року.




коментарів: 2
  1. ЯКЩО ТИ ІДІОТ ТО НАДОВГО ! ПОРАХУЙ СКІЛЬКИ БУДЕ ПЛАТИТИ ТВОЯ МАТИ В СІЛЬСЬКІЙ МІСЦЕВОСТІ АБО БАБЦЯ ЯКА ЖИВЕ НА ПЕНСІЮ . І ПОТРЕБУЄ ЛІКУКВАННЯ . А ПРИЧОМ ТУТ КОМУНЯКИ АДЖЕ В ВІДЬНІЙ СУВЕРЕННІЙ УКРАЇНІ ЖИВЕМО 24 РОКИ . ПІСЛЯ ВІЙНИ КОЛИ БУЛА РОЗРУХА ПАРОМИСЛОВІСТЬ БУЛА ВІДБУДОВАНА ЗА 5 РОКІВ . А В НАС 24 РОКИ І ВСЕ РЕФОРМУЄМО . ДАЙ БОГ ТОБІ ЗДОРОВЯ ДОЖИТИ ДО СВІТЛОГО БУДУЩОГО НА ЗЕМЛІ НЕНЬКИ УКРАЇНИ . ПОДУМАЙ , ЯКЩО МОЖЕШ .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця