<

Юнацька збірна України з футболу стала переможцем міжнародного турніру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:37 | 25.08.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Юнацька збірна України стала переможцем турніру Вацлава Єжека. У серії пенальті підопічні Володимира Єзерського виявилися сильнішими за господарів змагань — збірну Чехії.

З рахунком Україна U-18 – Чехія U-18 0:0 (3:2 у серії пенальті) здобули перемогу, – повідомляє 24 канал.

Поєдинок вийшов напруженим, ніхто не хотів поступатися. Чехи на правах господарів більше володіли м’ячем, однак підопічні Володимира Єзерського за першої ж нагоди намагалися вибігати в контратаку. Утім, за 90 хвилин забити м’яч не вдалося жодному із суперників, тому доля трофея вирішувалася в серії післяматчевих пенальті, яку краще виконали синьо-жовті, перемігши з рахунком 3:2.

Відзначимо вдалі дії у воротах голкіпера “Дніпра-1” Мирослава Зновенка, який двічі парирував удари чехів, а ще одного разу суперник пробив повз ціль. У складі нашої команди пенальті реалізували Бражко, Кузик і Чідомере.

Нагадаємо, що за всю історію турніру, який проводиться з 1994 року, збірна України стала тріумфатором змагань уп’яте. На груповому етапі у 2019 році українці зіграли внічию зі Словаччиною, а згодом обіграли збірну Північної Македонії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер