<

Ярош зняв із себе повноваження лідера Правого сектора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 11.11.2015 / Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Нардеп заявив, що його бачення організації не знайшло підтримки серед іншого керівництва ПС.

Народний депутат Дмитро Ярош зняв із себе повноваження лідера Правого сектора. Про це йдеться в повідомленні депутата, – пише Корреспондент.

“Отримавши поранення і вимагаючи тривалого часу на лікування, я довірив деякі напрямки управління рухом своїм найближчим однодумцям, які мали і мають свій погляд на розгортання націоналістичного руху. Моя ж позиція далеко не в усьому збігається з їхніми устремліннями”, – повідомив Ярош.

За його словами, він як керівник несе персональну відповідальність за все, що відбувається в організації, і не збирається перекладати її на інших.

“Саме тому я не можу бути “весільним генералом” в Правому секторі… Тому я змушений відповісти відмовою на пропозицію очолити запропонований конференцією Провід та складаю з себе повноваження провідника Національного визвольного руху ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером”, – йдеться в повідомленні.




один коментар
  1. Не погана спроба дисьанціюватись від політсили на яку покладались величезні можливості після останнього МАЙДАНУ,та спроба вдати з себе”самостійного політика”.Розумієте тут проблема не в самому Яроші,уявіть собі я нічуть не страждаю від того,що в мене дві руки,дві ноги,двоє очей,два вуха,двоє легень,лві нирки.Але для того щоб вони існували надалі і продовжували бути повинно бути: одна голова,один язик,одне серце.І голова повинна турбуватися не тільки про тіло на одну тільки мить,але й думати про благо тіла на майбутнє.
    За правильними словами повинні бути правильні справи.я про те коли на віче Ярош говорив про створення НВР(національно визвольного руху).А справ НЕМАЄ…Говорити про те,щоб до кінця гинути в степах Донбаса і Луганського Кряжу поки всі там не повмираємо з надією на те,що до нас сама прийде Земля Обітаванна–це абсурд і мінус його діяльності котрий закладався ще на Майдані.Але в Яроша є великий плюс і має він повагу до того,що не здав своїх побратимів,хоч і поганих в Мукачевому як його і не ламали.Зрозумійте, радикальне крило чи партія повинна бути в країні і в політиці.Ляшко тут не в рахунок.І зараз суспільству по цимбалах хто за ПС стоїть,лиш би вони тримали владу в “тонусі”.
    Говорячи відверто…..зараз час Сашка Білого,якого немає.ЙОМУ ШАНА Й ПОВАГА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця