<

Ялинки з Волині військові на передовій прикрасили «подарунками від сєпарів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 2.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Незважаючи на те, вдома ти чи на передовій, де триває неоголошена війна, навіть якщо не перестають вибухати гранати, чути свист куль, навіть якщо поряд немає рідних і близьких людей, з ким особливо хочеться розділити радість свята, навіть якщо ти поранений і на лікарняному ліжку, навіть якщо неймовірно боляче від думок про те, що і цей Новий рік для України не став мирним, свято усе дно приходить.

Волинським військовослужбовцям, які зараз на передовій, цього року надзвичайно хотілося прикрасити ялинку чи сосну, яка виросла у рідних лісах. Якось про це хлопці натякнули волонтерам. Ті, відповідно, розповіли про таке бажання наших захисників волинським лісівникам – і в результаті ялинки та сосонки з новорічної плантації Мощаницького лісництва державного підприємства «Цуманське лісове господарство», поштою були відправлені на передову.

«Як бонус. Разом із  продуктами харчування, які вдалося зібрати завдяки небайдужим громадянам, – зазначає волонтер із смт Цумань Володимир Шнид. –  Бо ж, звісно, перш за все хлопців маємо забезпечити всім необхідним. Приємно, що до такої роботи долучається багато небайдужих: от школярі із Карпилівської та Цуманської шкіл, Будинку школяра плетуть маскувальні сітки, лісівники та й просто місцеві громадяни допомагають продуктами, теплими речами. Хлопці це цінують».

І як же тепер приємно отримувати на телефон повідомлення з ось такими фото та словами вдячності. Ці деревця створюють шматочок затишку там – для тих, кому ми завдячуємо можливістю мирно та яскраво святкувати тут…

«Чим зазвичай прикрашають? Подарунками від сєпарів та усілякими підручними засобами», – крізь біль жартує з цього приводу  заступник керівника громадської організації «Цуманська Спілка ветеранів АТО та волонтерів» Віктор Левун, який із власного досвіду знає, що  таке рани війни.

Прес-служба Волинського ОУЛМГ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця