<

Яким буде результат війни на Донбасі, – прогнози експерта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:55 | 23.01.2019 / Новини / , /
Перегляди
18
/ коментарів 14

Війна на Донбасі може закінчитися для України або капітуляцією, або перемогою над Росією, так як режим президента РФ Володимира Путіна не зацікавлений у «розрулюванні» ситуації, що склалася на сході України.

Про це зазначає  соціолог, публіцист, автор книги «Система Путіна» Ігор Ейдман, – пише УНІАН.

«Є два варіанти: капітуляція України або боротьба з Путіним до його відходу кудись (від влади, в астрал, монастир тощо). Путін не збирається нічого «розрулювати», йому потрібна Україна на колінах. Якщо в конфлікті є дві сторони і одна (Росія) не збирається зупинятися, інша (Україна) – не може зупинити конфлікт в односторонньому порядку. Вона може або піддатися, або перемогти», – вважає Эйдман.

В якості прикладу експерт запропонував представити початок Другої світової війни і напад гітлерівської Німеччини на Польщу.

«Жоден геніальний дипломат, не те, що я, не зможе запропонувати нічого, що було б здатне “розрулити” ситуацію на Донбасі. Наведу приклад. Уявіть – почалася Друга світова війна, німці напали на Польщу… Як можна «розрулити» таку ситуацію? Можлива тільки капітуляція або перемога, знищення Гітлера і його армії», – підсумував він.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував можливість заморозки збройного конфлікту на Донбасі.

«Це буде залежати від Києва, від того, чи буде там у влади партія війни. У цьому випадку шансів на те, що конфлікт припиниться, немає. Навпаки, якщо буде партія миру і дипломатії, тоді є шанс… Справи дійсно кепські… Але, незважаючи на всі проблеми, українці все одно залишаються для нас дуже близьким народом…», – сказав він.




коментарів: 14
    • Вспомните Вьетнамскую войну, или Афган. Вроде бы великие державы с сильнейшими армиями и ведущими экономиками, а поди ж ты…

      • це якщо намагатися окупувати… для цього окупуема теріторія повинна мати якусь цінність.. а якщо труба мімо, транзит мімо, літаки облітають, то яка цінність такої теріторії.. дике поле, кому воно треба.. чим дальше, тим більше шансів залишитись неокупаваними

  1. Головна проблема в тому,що сама українська влада не зацікавлена ні в перемозі, ні в капітуляції. Вона зацікавлена у “збройній багнюці” щоб тримати всіх. І Європу з Америкою, і власний народ бо нібито війна, все для перемоги, треба допомогти і потерпіти, а ми тим часом пограбуємо далі.
    Тому,важливо змінити владу на національну. Тоді будуть інші аспекти, Україна має широкий спектр, як економічних так і військових важелів впливу на Росію, які можуть допомогти реально перемогти і без ядерної зброї.

  2. Якщо немає цінності, то тоді навіщо було окуповувати Крим, здійснювати проект «новоросія» і «руская весна»? За це ж все росія вже заплатитила велику ціну і ще надіюсь заплатить більше, а чого доброго тим добилася? Нічого, тільки біди для людей.

    • шось не чув про партизанську війну в криму… та й в донбасі ніяк федералів не наловлять, одних сепарів та добровольців..

      • Партизанської війни там немає тому, що путінські пропагандисти мозги їм почали промивати ще з початку 2000-них причому дуже грамотно, гебельс відпочиває. Вони довго готувались до вторгнення, спочатку почали інформаційну підготовку тоді політичний і економічний тиск, а військове вторгнення вже на завершення. Планомірно і грамотно послаблювали Україну в усіх сферах. Кгбісти ж як не як. А ми до цього не були готові, і спочатку не чинили ніякого спротиву, але на диво якось таки вистояли. І саме за це наш народ достойний поваги попри всі його недоліки.

        • угу, це напевно не пропаганда, а гіпноз.. або навідь наркоз.. подивимось, скільки буде діяти пропаганда в Україні

    • коротше, Сев.поток-2 побудують, Шелковий путь пройде мимо, ціни на дізель і відповідно на їжу будуть зростати, анаконда буде працювати. Якщо пеці непощастить, і він таки стане знов президентом, то будемо дивитись Чаушеску-2, ну якшо не встигне втікти, звичайно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер