<

Як у Нововолинську відзначатимуть День Гідності та Свободи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 17.11.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Починаючи 2014 року, щорічно в Україні 21 листопада відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка відзначається День Гідності та Свободи.

Цей день – історично важливий для України. Це день гідності, свободи, надії, свято вільних українців, – повідомляє сайт міської ради.

Програму заходів щодо відзначення в місті знакової дати обговорили сьогодні, 15 листопада 2017 року, під час робочої наради, яку провів перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський. У засіданні взяли участь керівники окремих управлінь та відділів міськвиконкому й служб міста, які задіяні до підготовки заходів. Керівники профільних підрозділів міськвиконкому поінформували про розроблені плани заходів, висловили свої пропозиції.

З нагоди Дня Гідності та Свободи 21 листопада о 15.00 год. в міському палаці культури пройде тематичний захід під назвою «Записані в серці Вкраїни». Цього дня покладуть квіти до фотостели Небесної Сотні та до меморіальної стели загиблих  Героїв   антитерористичної операції.

На нараді наголошувалося на проведенні комплексу інших заходів інформаційно-просвітницького та національно-патріотичного спрямування у бібліотеках та в навчальних закладах  міста.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця