<

Викладач запорізького коледжу пропонував студентам інтим «по дружбі»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 21.01.2022 / Новини / /
Перегляди
468
/ Коментарі відсутні

Студенти одного із запорізьких коледжів записали на відео, як викладач просить про інтим «по дружбі» та розповідає, з ким би хотів переспати. Інформацію про сексуальні домагання перевіряє поліція. Сам фігурант відео каже, що його п’яним зафільмували «у потрібний момент».

Так, відео опублікували у телеграм-каналі «Это Запорожье», передає Громадське.

Місцеві ЗМІ повідомляли, що на записах фігурує викладач Запорізького електротехнічного фахового коледжу Національного університету «Запорізька політехніка» Віталій Гончаренко, який працює на кафедрі дизайну.

На записах чоловік з ознаками алкогольного сп’яніння розповідає про свої сексуальні вподобання, а після відповіді студенток каже одній з них, що «не буде чіплятися», бо та «страшненька і ніколи йому не подобалася».

Окрім того, він заявив, що його вже колись майже звільнили через стосунки.

У поліції Запорізької області заявили, що перевіряють інформацію про викладача одного з місцевих коледжів, який нібито тривалий час сексуально домагається своїх студенток, а керівництво закладу всіляко «покриває» його.

Правоохоронці зазначили, що раніше звернень до підрозділів поліції з цього приводу не надходило.

У коментарі Суспільному Віталій Гончаренко повідомив, що опубліковане відео записали прихованою камерою 22-го грудня минулого року.

«Я там був сильно п’яний, не розумів, про що говорив, а дівчата в потрібний момент записали», – сказав Гончаренко.

Водночас чоловік заявив про «наклеп» щодо сексуальних домагань. Він також повідомив, що з місця роботи його вже звільнили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер