<

“Ви отримаєте найкращий сервіс в країні” – голова правління ПриватБанку Олександр Шлапак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 22.12.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До кінця четверга, 22 грудня, клієнти отримають доступ до повного набору послуг ПриватБанку. Про це повідомив в ході прес-конференції голова правління банку Олександр Шлапак. “Протягом трьох останніх днів були введені певний обмеження. Однак їх уже зняли і до кінця поточного дня клієнти зможуть користуватися всіма послугами, які надає банк”, – наголосив Олександр Шлапак.

Новий голова правління “ПриватБанку” заявив, що всі рахунки клієнтів вже розблоковані, відновлено нарахування відсотків і незабаром буде працювати система SWIFT. “Запевняю наших клієнтів, що ви отримаєте найкращий сервіс, який тільки можуть надати в Україні. І ми будемо його підтримувати”, – заявив голова правління банку.

За словами Олександра Шлапака, головними напрямками роботи правління банку стане насамперед підтримка і розвиток традиційних продуктів ПриватБанку. Другим напрямок роботи нової команди банку, враховуючи його державний статус, буде розвиток національної програми підтримки підприємництва на основі програми “КУБ”. Також ПриватБанк зможе скласти гідну конкуренцію іншим держбанкам на ринку роботи з державними фінансами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця