<

Вперше за 25 років в Україні: над Нововолинськом пролетіли американські ядерні бомбардувальники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 6.09.2020 / Новини / /
Перегляди
25
/ коментарів 15

4-го вересня ядерні бомбардувальники військово-повітряних сил США вперше за 25 років увійшли в повітряний простір України. Бойові машини прилетіли з боку Польщі, пройшли поблизу Нововолинська та пролетіли за 53 км від кордону з окупованим Росією Кримом.

Стратегічні бомбардувальники Військово-повітряних сил США Boeіng B-52 вперше увійшли в повітряний простір України. Їх супроводжували українські винищувачі. Про це 4-го вересня повідомили в прес-службі Командування Повітряних сил ЗСУ.

“Американські стратегічні бомбардувальники супроводжують винищувачі бригад тактичної авіації Повітряних сил Збройних сил України Су-27 і МіГ-29”, – зазначило українське військове відомство. 

Уточнюється, що бомбардувальники, які злетіли з авіабази Ферфорд в Британії, пролетіли над територією Європи до східного польського кордону, а потім у супроводі винищувачів ВПС України пройшли до узбережжя Азовського моря і назад. 

“Патрулювання має плановий характер для досягнення взаємосумісництва країн НАТО і партнерів. Ймовірно, що така співпраця в сфері колективної безпеки продовжиться і надалі”, – підкреслили в Міноборони. 

Про те, що американські бомбардувальники пролітали на Волинської областю, зокрема й біля Нововолинськом пишуть Волинські Новини.

Вони пролетіли над територією Європи в супроводі винищувачів військово-повітряних сил країн НАТО, покинувши територію Польщі, пролетіли над Волинською областю поблизу Нововолинська та Горохова.




коментарів: 15
  1. Радуються, бо не розумні…Україна буде плацдармом під час війни з ядерною зброєю. Класно, як Новік бомбитимуть? Америка на свої території не дозволить нищити інфраструктуру, погіршувати рівень життя, а українці раді… Та що то за народ? Чим думає? Головне, щоб Росію знищити, не важливо, що з України стане руїна. Нехай би з іншого боку залітали, але там зась…

  2. Трішки нагадує зАхват туземців джунглів Амазонки, побачивших у небі “залізну пташку”.

  3. ура! якщо б ще скинули в подарунок нововолинцям ядрену бомбу чи хоча фекалії… ех-невезуха.

  4. Оце так перемога !
    Наши амеры распилили а теперь своими летают а туземцам потеха …здобулы….

  5. Дурне питання. А що 25 років тому уже літали? Великий плюс що пердаки кацапам зривають такими польотами

  6. Дотепні і смішні коментарі? Шановні редактори і журналісти, ви ж підносите цю інформацію як “сошествие благодаті” на землю. Нас до НАТО на пушечний вистрел не підпустять, а ми радіємо – самі америкоси пролетіли над Україною, оце то досягнення!!! А не слабо, щоб наші винищувачі пролетіли над Вашингтоном з повним боєкомплектом? МИ Ж ПАРТНЕРИ. Сором за нас.

  7. Які коментарі такі і люди а ще хочуть краще жити з вишим інтелектом тільки в совку і жити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця