<

Волинський розвідник розповів навіщо українським студентам пропонують роботу у Росії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:59 | 13.05.2015 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Українським студентам пропонують роботу в Росії, аби в себе вдома вони не створювали підпільні організації супротиву. Про це розповів волинський розвідник.

Так, під час зустрічі випускників Східноєвропейського університету імені Лесі Українки (які воюють на сході) зі студентами сьогодні, 12-го травня, боєць батальйону «Айдар», лучанин Олександр Кралюк з позивним «Морячок» розповів, що він розвідник й нещодавно бував у Донецьку, – пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Усе, що сьогодні відбувається там, – це реалізація нового проекту Росії на противагу «Помаранчевій» революції та Революції Гідності. Щодо студентів, які навчаються у вишах Донецька та Луганська, то прослідковується певна тенденція, коли після закінчення навчання їх розкидають в різні куточки Росії, пропонуючи там роботу. Так роблять для того, щоб у себе вдома вони не створювали підпільні організації супротиву. Студенти завжди були найактивнішим прошарком у суспільстві. Їх бояться. Натомість, їм пропонують різні рухи-мітинги, молодь бігає з прапорами, аби були зайняті», – розповідає Кралюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця