<

Волинські лісівники справно наповнюють бюджет області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 8.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Волинській області саме державні лісогосподарські підприємства залишаються бюджетоутворюючими.

Зокрема протягом 9 місяців 2016 р., окрім інших податків та зборів, до Держбюджету сплачено 98 млн грн, до місцевих бюджетів надійшло 51 млн грн, податку на доходи фізичних осіб сплачено 36 млн грн, єдиного соціального внеску –­ 44 млн грн, податку на прибуток підприємств – 21 млн грн, ПДВ – 14 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Колективи державних лісогосподарських підприємств, які функціонують на Волині, спрямовують свою діяльність на зростання продуктивності насаджень, відтворення лісів, поліпшення санітарного стану та якісного складу лісового фонду, помірну лісоексплуатацію та раціональну переробку деревини. Саме це є визначальним фактором у розвитку та нарощенні потужностей підприємств.

Варто зазначити, що в умовах значного збільшення податкового навантаження державні лісогосподарські підприємства, підпорядковані Волинському ОУЛМГ, роблять усе можливе задля збереження та навіть нарощення обсягів і динаміки виробництва, вчасної та у повному обсязі виплати заробітної плати працівникам (середня зарплата по ВОУЛМГ становить понад 7 тис грн), сплати податків та обов`язкові платежі у терміни, визначені законодавством.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця