<

Волинська митниця передала ЗСУ майно вартістю майже 20 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 19.05.2022 / Новини / , , /
Перегляди
160
/ Коментарі відсутні

Склади тимчасового зберігання Волинської митниці поповнились меблями та комплектуючими деталями до них, столовим кухонним посудом, постільною білизною, побутовими електроприладами та іншими товарами торгової марки IKEA загальною вартістю майже пів мільйона гривень.

Цей товар довгий час (з літа 2021 року) перебував під арештом у кримінальному провадженні, що здійснювалось слідчими ДБР, повідомляє пресслужба Волинської митниці.

Зрештою, правоохоронці закрили провадження та звернулися до митниці з документами про притягнення водія транспортного засобу, який ввозив цей вантаж через МАПП “Ягодин”, до адміністративної відповідальності.

Відповідно до статті 472 Митного кодексу України, недекларування товарів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон України, тягне за собою накладення штрафу у повному обсязі вартості з конфіскацією цього товару. Матеріали протоколу про порушення митних правил передадуть до суду.

На цей час Волинська митниця уже передала Збройним Силам України майно загальною вартістю майже 20 млн грн, відповідно до сформованих воєнізованими формуваннями потреб.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця