<

Волинська депутатська трійця не підтримала посилення відповідальності власників банків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 3.03.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Волинські нардепи-олігархи з групи «Воля народу» Сергій Мартиняк, Степан Івахів та Ігор Єремеєв не проголосували за законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності пов’язаних із банком осіб (№2085), солідаризуючись в цьому питанні з «Опозиційним блоком».

Про це інформує власкор «Вголосу».

Зміст законопроекту, який був ухвалений 2 березня, зводиться до посилення відповідальності пов’язаних з банком осіб – керівників та кінцевих власників банку, якщо їх рішення впливають на його фінансовий стан. Якщо банк визнаний неплатоспроможним і держава отримала великі збитки, то керівник або власник банку відтепер зможе понести кримінальну відповідальність.

Проти законопроекту були депутати, орієнтовані на олігархів, в тому числі на Сергія Льовочкіна та Дмитра Фірташа. Крім партії «Опозиційний блок», також не голосували за закон члени групи «Економічний розвиток» і групи «Воля народу».

Також серед волинських нардепів під час голосування були відсутні представники «Народного фронту» Ігор Лапін та Юрій Савчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця