<

Волинські депутати підтримали заборону Компартії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 26.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
435884

Депутати Волинської обласної ради підтримали звернення львівських колег до Генпрокурора України щодо заборони Комуністичної партії України,- інформує інтернет-видання «БУГ».

Таке рішення ухвалили під час сесії у п’ятницю, 26 вересня.

Підтримати звернення Львівської обласної ради від 03.06.2014 № 1094  «Про звернення до Генерального прокурора України про вжиття заходів щодо заборони діяльності на території України Комуністичної партії України».

Звернення мотивують тим, що «прийняття всупереч інтересам Української держави законів, особливо 16 січня 2014 року, віддання завідомо неправомірних наказів та розпоряджень, а також численні інші дії представників Комуністичної партії України, які перебували при владі, в результаті призвели до трагедії –  майже сотня людських смертей, тисячі поранених та скалічених…»

«Уже зараз встановлено та оприлюднено факти фінансової підтримки проросійських рухів та угрупувань функціонерами від КРУ. І зовсім невипадково саме комуністи надавали і продовжують надавати практичну й матеріально-технічну допомогу проросійським бойовикам», – додають у зверненні.

Також своїм рішення депутати підтримали звернення Івано-Франківської обласної ради щодо заборони громадського руху «Український вибір» на чолі з кумом Путіна Віктором Медведчуком, який вів проросійську пропаганду зокрема і на Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер