<

Волинь вилетіла з УПЛ: із команди зняли 6 очок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 14.05.2017 / Новини /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Через борги перед колишнім гравцем “хрестоносців” Сашею Стевічем УПЛ позбавила “Волинь” 6 турнірних очок.

“УПЛ отримала лист від ФФУ, де повідомляється, що 11 травня на адресу Федерації футболу України надійшов лист від Дисциплінарного комітету ФІФА, в якому останній вимагає імплементації свого рішення від 15 березня 2017 року щодо позбавлення ФК “Волинь” (Луцьк) 6 (шести) турнірних очок у чемпіонаті України”, – йдеться у повідомленні на сайті УПЛ повідомляє прес-служба УПЛ.

Таким чином за невиконання ФК “Волинь” рішення ДК ФІФА, головна команда клубу з Луцька позбавлена 6 (шести) турнірних очок у чемпіонаті Ліги Парі-Матч.

Варт відзначити, що після внесення відповідних змін у турнірну таблицю Ліги Парі-Матч у команди Віталія Кварцяного стало 7 очок і за 4 тури до завершення змагань лучани достроково вилетіли з Прем’єр-ліги.




коментарів: 2
  1. А якщо розібратись-то швиденько стане ясно хто заробляв на футболі і як до такого докотились.Краще ніяк,як так.

  2. Чого і слід було чекати. Що не гра, то програш. Списувати на молодість футболістів – не коректно. Треба залучати молодь, але потрібні команді і футболісти з досвідом. Правда, вони коштують “бабки”. А це комусь не вигідно. У нас вже футбол – не спортивні змагання, а чорт знає що. Та й регламент ідіотський. Футбол перестав бути тим футболом, що був за Лобановського, Сабо та інших. Потрібно повертатися до кругової системи, давати можливість усім клубам боротися за вершину турнірної таблиці. А за договорняк – в каталашку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок