<

«Волинь» привозить перемогу зі Львова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:24 | 28.09.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Тренери Волині не вигадували нічого особливого стосовно кадрів – вийшов найсильніший склад, ослаблений хіба травмою Кобахідзе (він доліковується).

Стартові хвилини були за господарями, щоправда, без особливих моментів.  Але дуже швидко волиняни відтіснили гру від своїх воріт і дуже спокійно почали шукати ключі до воріт Мисака. І дуже швидко відшукали: Матей промчав своїм лівим флангом, наче рукою подав в штрафну, де Сергій Кравченко головою пробив у верхній кут воріт Мисака, зловивши кіпера на протиході. Дуже класний дебютний у «Волині» гол вийшов у Сергія – 0:1

«Карпати» відповіли єдиний справді гольовим моментом у матчі. Карноза вивів Кожанова віч-на-віч із Шустом, але Богдан згадав, як рятував свою команду у березневому матчі і відбив ногами на кутовий.

Наприкінці тайму Матей вирішив повторити фокус із Кравченко, віддав тепер низом, але удар в Сергія не вийшов.

У перерві львів’ни випустили відразу двох свіжих виконавців, посилюючи атаку. Але перший момент у другій половині мали лучани – Політило виконав штрафний, але зовсім трохи недокрутив м’яча у дальній нижній кут.

У другому таймі дуже яскраво кілька разів зіграв Матей, який по-футбольному брав ініціативу на себе, йшов в обіграш, накручував, заробляв стандарти на собі. Запам’ятався і його штрафний – трохи правіше пройшов м’яч після його пострілу у верхній кут воріт Мисака.

Друга половину тайму пройшла у намаганні господарів зрівняти. Але до панік біля воріт лучан, як

це часто було у попередніх матчах, не спостерігалося. Ймовірно, через те, що гості більше атакували, пам’ятаючи, що кращий захист – це атака.

У гостей зіграла заміна – Редван Мемешев замінив Олега Герасимюка, якому дісталося по ногах впродовж всього матчу. Ред обігрався із Кравченком, зумів прострілити з-під Пластуна і Гітченко знічев’я розстріляв власні ворота із 5 метрів, утім поруч міг замикати Діденко – 0:2.

Добити львів’ян міг В’ячеслав Шарпар, але його гарматний удар з 25 метрів струсонув поперечину!

Волинь знову виграє на виїзді і застрибує на 4 місце у турнірній таблиці. Свідками цієї вікторії стали дві сотні ультрас «хрестоносців», які підтримали свою команду на виїзді.

Карпати – Волинь – 0:2

Карпати (Львів): Мисак, Мірошніченко, Гітченко (к), Пластун, Костевич, Чачуа (Кльоц, 46), Даушвілі, Голодюк (Кравець, 66), Карноза, Худоб’як, Кожанов (Страшкевич, 46).

Запасні: Підківка, Ксьонз, Новотрясов, Гуцуляк.

Тренер: Ігор Йовічевич

Волинь (Луцьк): Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Польовий, Кравченко, Політило (к), Герасимюк (Мемешев, 68), Матей, Шарпар, Діденко (Логінов, 90+2).

Запасні: Неділько, Козьбан, Горопевшек, Шіш.

Тренер: Віталій Кварцяний

Арбітри матчу: Ю,Мосейчук (Чернівці), А.Мотика (Тернопіль), В.Висоцький (Запоріжжя)

Голи: Кравченко (27), Гітченко (79, с.в.).

Попереджені: Гітченко (54), Страшкевич (84) – Польовий (17), Шабанов (37).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця