<

Бронзу для Волині на шостій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015» виграв Зимненський НВК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:20 | 14.03.2015 / Володимир / , , /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Головна подія освітньої галузі України відбулася у Києві 12-14 березня 2015 року. Волинь на шостій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2015», організаторами якої були Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ» представляв навчальний заклад Володимр-Волинського району села Зимне.

На виставці були представлені 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великобританії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови. Зокрема, це:

75 – університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, наукових установ;

20 – закордонних навчальних закладів та міжнародних освітніх агенцій;

495 – органів управління освітою, закладів післядипломної педагогічної освіти, загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних навчальних закладів;

134 – навчально-методичні центри професійно-технічної освіти, професійно-технічні навчальні заклади;

26 – виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, сучасних програм та рішень для галузі освіти, видавництв, освітніх порталів.

Підприємства та представництва індустрії сучасних засобів навчання, електронних систем, програм та рішень для галузі освіти презентуватимуть електронні та технічні новинки освітнього ринку, можливості, переваги та досвід їх упровадження у навчальний процес.

Презентували освіту Володимир-Волинського району начальник відділу освіти Алла Мельник, завідувач РМК Людмила Страхорчук та вчитель навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.- ліцей» с. Зимне Юлія Степанюк.

У межах виставки відбулося нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій, в якому Зимненський НВК, єдиний серед загальноосвітніх навчальних закладів Волині, нагороджений  медаллю у номінації «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей і молоді» та дипломом за творчу працю з підвищення якості національної освіти.

Під час проведення 47 науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, круглих столів, презентацій та майстер-класів освітяни й науковці з різних регіонів країни обговорили нагальні проблеми модернізації галузі освіти, шляхи інтеграції до європейського освітнього простору.

Нагадаємо, що з 2010 року Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку виставок, що проводяться в Україні

IMG_20150312_173615
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер