<

Знайшли солдата, який втік з військової частини у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:16 | 20.04.2019 / Володимир / /
Перегляди
20
/ коментарів 10

Вночі 20-го квітня військового строкової служби Артема Григоренка, який 16-го квітня втік зі зброєю, знайшли.

Про це зранку повідомив начальник Володимир-Волинського відділення поліції Михайло Бобик.

Хлопця знайшли вночі зі зброєю і повним комплектом набоїв у Турійському районі між селами Туличів і Радовичі. Він змучений йшов по дорозі в цивільному одязі. Зброю ніс у сумці. Опору не чинив.

Як повідомляють на офіційному сайті Національної поліції, хлопця затримав після опівночі наряд групи реагування патрульної поліції Турійського відділення поліції спільно із патрулем військової служби правопорядку.

За словами речниці 14 ОМБр старшого лейтенанта Надії Замриги, хлопець зараз перебуває на місці затримання, з ним працює військова прокуратура і ДБР. Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, ввечері 16-го квітня Артем Григоренко самовільно залишив місце несення служби. З собою взяв автомат АКС та два комплекти набоїв.




коментарів: 10
  1. З дитиною мають попрацювати психологи, а не прокуратура. Напевно була причина в його втечі.

  2. З доброго дива не тікають. Довели хлопчину. Молодий, сприймає світ ще емоційно…

  3. Шо зразу в володимирі,їх і так хватає,саме головне що ненаробив біди,а причіну він сам знає,ви непоймене всеодно

  4. до речі цікава інформація про Замригу- офіцера нашої української армії .Замрига при Януковичі очолювала місцеву газету ” Рідне місто”. В той час в газеті зявилось ряд публікацій на пітримку Москви ( цю інформацію можна підтвердити , переглянувши підшивки газет ). Вона також мала певне відношення до партії регіонів. А далі поміняла свою політичну орієнтацію і вже в компанії БПП , навідь стала депутатом від партії БПП. Ці всі аргументи наводять на думку , що можливо вона може і зараз може служити Москві , перебуваючи в українській армії на такій посаді … А взагалі це може бути тільки припущення … Тай голосує вона , як депутат ,в багатьох випадках не дотримуючись законів України , може тому що не поважає українське законодавство …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця