<

Жіноча команда з футзалу “Ладомир” із Володимира-Волинського не змогла переграти “Військовий ліцей” із міста Луцьк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:35 | 22.04.2015 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

У жіночому чемпіонаті області  було зіграно два матчі між давніми друзями-суперницями: “Легіон” (Луцьк) – “СНУ” (Луцьк)  та  “Військовий ліцей” (Луцьк) – “Ладомир” (Володимир-Волинський).

До військового ліцею “ладомирчанки” прибули не в найкращому складі: відсутність Марини Шайнюк та Тетяни Бубняк не дозволяли “розігнати” атаку, – пише ВолиньSport.

Самотня “зірка” Євгенії Черкашиної не давала необхідну кількість футбольного “світла”. А ось тренери ліцею пішли на сміливий експеримент: замінили Аліну Калашнікову у воротах на Уляну Пахольчук і дали можливість Аліні грати “в полі”.

Ця знахідка повністю виправдала себе, адже вже на сьомій хвилині саме “колишній” голкіпер відкрила рахунок. Такий дебют та ще й проти лідера надав крила ліцеїсткам і раз за разом небезпека виникала біля воріт “Ладомира” і на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь “канонірок”.

У другому таймі за три хвилини Черкашина встановила паритет, але відразу дальній постріл  Калашникової знову вивів вперед ліцей. Так на кожен гол забитий господарями гості відповідали теж забитим м’ячем, отже у підсумку бойова нічия 4:4.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок