<

Ганна Фурман очолила Володимир-Волинський міський осередок партії “Свобода”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:14 | 15.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
21
/ коментарів 16

15-го лютого було обрано виконувача обов’язків керівника Володимир-Волинського міського осередку ВО “Свобода” – Ганну Фурман. 

Про це повідомила свободівка Ярослава Вознюк на своїй сторінці у Фейсбук.

“Анатолій Вітів. Сьогодні, 15 лютого 2017 року, відбулися збори Володимир-Волинської міської організації ВО “Свобода”. Згідно з наказом голови партії, виконувачем обов’язків голови Володимир-Волинської міської організації призначена Ганна Фурман – багаторічний член партії, депутат Володимир-Волинської районної ради.

Позитивна атмосфера та конструктивна робота зборів вселяє впевненість, що зі зміною керівника Володимир-Волинська міська організація отримає новий поштовх у розвитку. Адже Ганну Фурман у місті знають, як активного громадського лідера, принципову та чесну людину,” – йдеться в дописі.

Додамо, що Ганна Фурман наразі очолює Володимир-Волинський районний осередок партії “Свобода”.

Нагадаємо, що 14-го лютого Сергій Коба оглосив, що вирішив вийти з партії та складає повноваження очільника міського осередку партії. В цей же час прес-служба обласного осередку спростувала заяву Коби та повідомила, що рішенням Політвиконкому було вирішено позбавити партквитка.




коментарів: 16
  1. Їдіт-Мадріт, ви хочраз чули ціїє мадам виступ на сесії районної ради? Таких безграмотних та невихованих депутатів, ще треба добре пошукати. І найголовніше за дві каденції депутатші, Мадам Ганя, що Ви зробили корисного для району? А я Вам скажу Ніх….ра!

  2. Що можна зробити корисного у безправній районній раді? Які сесії?Хто і що там вирішує? Цього апарата влади бути не повинно,це статисти.

    • не зрозуміло чого безпричинно наїзжати на жінку , вона ж тільки но очолила місцеву Свободу , ще нічого поганого не зробила , а час покаже чого варта свободв на чолі з Фурман.

  3. Братуха в Іваничах-сеструха у В.Волинську.Ото втнуть дуетом.Братуха вже втяв.

  4. Ой почитайте її сторінку і її коментарі! Вона хоть читати вміє? Там помилка на помилці! Аню, перш ніж лізти очолювати партію, тре на філологічні курси – до бившої свекрухи наприклад. А нє – то одна дорога – на базар туфлі з ліфчиками продавати!

  5. А чьо то девочка вилізла на монастир? Він же ж такий поганий, і яник там був і матушка така погана, а свободівка туди впнулась?

  6. ОЛЕЧЦІ.Валентина Антонівна(олишня свекруха) в українській мові знає толк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер