<

Здача будинку для військових у Володимирі-Волинському може відкластися на невизначений термін

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:30 | 24.03.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Дата здачі єдиного будинку, що зводиться за державний кошт на території Володимира-Волинського, попередньо визначалася керівництвом ОК “Північ”, зокрема його екс-командувачем Ігорем Колесником – це червень 2015 року. Сьогодні міський голова Петро Саганюк поставив під сумнів ці терміни.

Петро Саганюк поставив завдання апарати міської ради з’ясувати ситуацію, яка склалася із добудовою та здачею в експлуатацію 44-квартирного будинку для військовослужбовців та їх сімей. Зокрема, міського голову турбує те, що на даний момент командування ставиться інфантильно до завершальної стадії робіт по даному об’єкту.

“Скоро будуть вноситися зміни до держбюджету. Військові знову затихли – попіарилися та нічого до кінця не зробили. Здати будинок не спішать. Експертна оцінка не проведена, не виконані тендерні процедури. Хіба ж може бути зданий об’єкт, якщо документація ще й не починалася оформлятися?”, – обурювався мер Володимира-Волинського.

Петро Данилович наголосив, що незабаром почнеться демобілізація. “На сьогодні в місті 8 загиблих героїв у зоні АТО – їхні сім’ї заслужили на окреме житло. А ще є район – там також родини, які поховали воїнів і потребують квартири”, – зазначив Саганюк.

Ті вояки, які демобілізуються, за наказом мера, повинні мати “зелений коридор” щодо оформлення відповідної документації на отримання земельних ділянок. Бажаючих отримати землю у Володимирі-Волинському на даний момент більше 215 родин.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця