<

Збили невідомі та лишили при дорозі: подружжя з Володимира просить небайдужих долучитись до порятунку чотирилапого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 27.08.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Володимирчанка Ольга Корнелюк разом з чоловіком врятувала собаку, яку ввечері, 25-го серпня, збив автомобіль. Наразі стан тварини – важкий. Вона потребує складної операції, яку планують робити в Луцькій клініці. Усіх небайдужих просять долучитися і допомогти коштами.

Ольга Корнелюк з чоловіком помітили собаку на узбіччі дороги в полі при в’їзді у Володимир-Волинський район. А коли зупинились, то виявилось, що пес був збитий автомобілем: у нього була переламана передня лапа і з морди йшла кров. Він потребував негайної допомоги. Оля не змогла пройти повз і взялася рятувати собачку. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграмі.

Скалічену собаку подружжя відвезло до нововолинського ветеринара Сергія Поповича, який надав йому першу медичну допомогу.

Опісля пса Ольга віддала під опіку своїй сусідці. Однак, грошові витрати на лікування і утримання тварини взяла на себе.

Окрім цього, небайдуже подружжя відвезло травмовану собаку на детальне обстеження до Луцька в поліклініку “Олтан-вет”. Вже там псу поставили остаточний діагноз: подріблена, переломана передня ліва лапа. А також призначили операцію.

Операція запланована на 10:00 28-го серпня.

Однак, як зазначає небайдужа містянка, ця процедура не з дешевих: потрібно близько 6-8 тисяч гривень. А тому звертається до краян за фінансовою допомогою.

“Якщо у вас є бажання допомогти фінансово – будемо дуже вдячні. 5,10 чи 20 гривень – це вже велика допомога”, – наголосила Оля.

Кошти на операцію збитого собаки можна переказати на картку:

4149629393015052 – Корнелюк Ольга Вікторівна

https://www.instagram.com/p/CEXKu1VHhYT/?utm_source=ig_web_button_share_sheet




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця