<

З малолітніми порушниками Володимира-Волинського проведено профілактичний захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:52 | 8.06.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки їхнє майбутнє, а й майбутнє нашої країни.

Дітям необхідно добре знати історію свого роду і своєї Батьківщини, щоб пишатися успіхами своїх предків і не повторювати їхніх помилок. Вони повинні поважати дорослих і берегти те, що створено й створюється людьми старшого покоління. Розуміючи свою роль у житті всієї планети, діти повинні добре навчатися, постійно дбати про своє здоров’я, підвищувати загальну культуру, тому що тільки здорові та освічені люди зможуть будувати мирне життя для себе і своїх нащадків, – повідомляє КовельPost.

Володимир-Волинським міськрайонним відділом кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України у Волинській області, спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та сектором ювенальної превенції Володимир-Волинського відділення поліції було організовано захід із залученням десятьох неповнолітніх, які перебувають на обліку інспекції.

В ході заходу було проведено екскурсію до державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир». Неповнолітні мали змогу дізнатись дуже багато фактів про своє рідне місто, оглянути пам’ятки архітектури, які належать до державної спадщини, а саме: Успенський собор, Василівську церкву, земляні вали замку.

big-images (1)




один коментар
  1. А воно їм тра! Вони собі своє знають: що де і як вкрасти.Їм ваші екскурсії до одного місця…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця