<

Wi-Fi на “Креативній галявині” Володимира-Волинського відсутній через крадіжку антени

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 4.01.2018 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Днями у соціальній мережі Фейсбук були висловлені зауваження щодо відсутності на “Креативній галявині” Wi-Fi. Так, мешканці міста наголошували, що під час відкриття вільний доступ до інтернет мережі широко рекламували, а наразі відсутній.

4-го січня в коментарі журналісту інтернет-видання “БУГ”, співорганізаторка проекту Любов Саць розповіла, що мережа інтернету відсутня через крадіжку однієї антени, встановленої на багатоповерхівці поруч.

“Ми вчора (3-го січня – ред.), Олена Омелюх, я і виконавець робіт Дзивичкевич звернулися до поліції і написали заяву. Ми зазначили, що викрали антену, яка надає Wi-Fi в цілому. На даху будинку залишилася лише та, яка була встановлена для підсилення сигналу, але без першої вона не працює. Також було для нас ще одне неприємне здивування, коли помітили, як невідомі розмалювали фарбою встановлену дошку на галявині. Кому вона заважає?” – зазначила Любов Саць в телефонній розмові.

Також, сьогодні, 4-го січня, виконавець робіт разом з правоохоронцями піднялися на дах будинку для фотофіксації інциденту. Також було зафіксовано, що зловмисник вирвав антену разом із кабелем.




коментарів: 5
  1. Подивіться як жахливо недоглянуто вигладає місто, воно в нас все гавніше і гавніше(((((((((( чому? питання риторичне. когось треба мінєти, як кажуть в народі…..і жоден креатив і креативна галявина йому вже не допоможе. просто різні сорти гівна((((((( підпомаджений мертвець.

    • хочете скажу, що допоможе? Ваша відсутність у місті! Саме таке бажання виникає, читаючи Ваш коментар. Відразу відчувається, що Ви людина освічена та вихована і робите все можливе,щоб змінити місто в кращу сторону, а не просто пишете нікому не потрібні коментарі. Пропоную надалі Ваші особисті думки залишати при собі, так як вони не несуть ніякого змісту та нікому не цікаві.

  2. Я хочу розказати про свій випадок: першого січня була з дитиною біля ялинки, в центрі міста. Присіла на лавочку біля костелу, але стало прохолодно, встала і далі там стояла, розмовляла по телефону. Підійшли двоє хлопців і одна дівчина, років 15. Одних із них став на лавку ногами, і сів на спинку тієі лавки. На моє зауваження стали всі аж “ржати”, вони навіть не розуміли, що я від них хочу. Пояснення було одне – вона брудна!!!! Може це і є те пояснення, чому у нас зникає все добре, хороше, яке зроблене для громади. Немає належного виховання у школі і дома. Не хочу сказати, що всі погані, але…. якісь сумні висновки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця