<

Виставка робіт викладача-волонтера та студентів Університету 3-го віку відбулася у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:28 | 5.05.2017 / Володимир /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Гурток “В’язання” діє в Університеті третього віку всього рік. На виставці, котру відкрили у галереї культурно-мистецького центру 5-го травня, були представлені роботи студенток Університету, які є учасницями гуртка. Представила свої роботи і майстриня та викладач-волонтер Юлія Слюсарук.

За словами соціального педагога територіального центру соціального обслуговування громадян Оксани Бистричан, Юлія Слюсарук на волонтерських засадах згодилася  вести гурток з в’язання на початку навчального року. Сама ж майстриня досконало володіє гачком, спицями і вміло пояснює етапи роботи.

“В’язання це вид творчості, який відомий давно. Більшість наших бабусь та мам уміють в’язати. Проте вони не мають навіть простого поняття, що таке схема в’язання. Адже вони вчилися, просто копіюючи інших, розпускаючи вироби. У них не було того різноманіття схем і матеріалів, яке є зараз. Коли дівчата прийшли на перше заняття, то виявилося, що дехто з них взагалі не вміє в’язати. Проте сьогодні на виставці представлені їх роботи. Тому, хочу сказати, що навчитися можна у будь-який вік”, – розповіла Юлія Слюсарук

Гурток “В’язання” діє в Університеті третього віку діє тільки рік. Проте, сказали студентки, що і наступного року хочуть вивчати мистецтво в’язання. Адже результати подобаються і творча робота заспокоює. Тому учасниці гуртка рекомендували долучатися до нього і іншим студенткам Університету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця