<

Випускники шкіл громади Володимира отримали свідоцтва про загальну середню освіту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 18.06.2022 / Володимир / , /
Перегляди
880
/ Коментарі відсутні

Протягом двох днів 16-го та 17-го червня у школах громади Володимира проходили урочисті лінійки з нагоди вручення свідоцтв випускникам.

16-го червня такі святкові дійства відбулись у ЗОШ №1 та ЗОШ №5 ім. А. Кореневського, а 17-го червня зі школою прощаються у НВК №3-ліцеї, ЗОШ №2, опорному навчальному закладі села Суходоли та міській гімназії ім. О. Цинкаловського, повідомляють на сайті міста.

Залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами.  На долю нинішніх випускників випало чимало випробувань.

Дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, без можливості дружнього спілкування виявилось ще не найгіршим випробуванням.  Адже новий нелегкий навчальний рік війна розділила на дві половини – до 24-го лютого і після.

Традиційно випуск зі школи відзначають урочистостями та бенкетами. Втім через війну свідома і патріотично налаштована молодь нашої громади відмовилась від значних святкувань.

Водночас аби не відбирати у випускників відчуття радості від цього важливого у їхньому житті етапу, міська влада прийняла рішення провести урочисті лінійки з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів.

Серед ста дев’яноста випускників громади 35 учнів закінчують школу із “золотою” медаллю та 4 – зі “срібною”. Цьогоріч випускників звільнили від складання ДПА, а ЗНО замінили мультипредметним тестом.

Основна сесія триватиме з 18-го липня по 10-те серпня. Абітурієнти мають пройти два етапи підтвердження своєї участі у такому тесті. Запрошення-перепустки, де вказано дату, час і місце його проведення будуть доступні з 12-го липня.

Вступ до вишів цьогоріч відбуватиметься без використання результатів зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця