<

Викраденого хлопчика з Володимира-Волинського вивезли за межі України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:58 | 7.10.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Правоохоронці інформують, що викрадену на Волині дитину вивезли за межі України.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив начальник обласного УМВС Петро Шпига.

Нагадаємо, 17 травня цього року на Волині невідомі особи викрали дитину. Так, стало відомо, що матір викраденого хлопчика – мешканка Володимира-Волинського, яка навчалася в Києві. Під час навчання познайомилася з громадянином Тунісу, куди потім пара переїхала на постійне місце проживання. Офіційно ці стосунки не були оформлені, але від цього цивільного шлюбу в січні 2014 року народилася дитина.

Мати згодом повернулася на територію України, а дитина залишилася з батьком, і мешкала до початку 2015 року на території Королівства Люксембург, де проживає також рідна сестра батька. У слідства виникли підозри, що матір незаконно перевезла її в Україну, а батько вирішив таким же чином сина повернути.

Правоохоронці з’ясували, що викрадений хлопчик не є громадянином України. А замовником викрадення офіційно визнано батька хлопчика. За місяць пошуків ані викрадачів, ані дитини не знайшли. Фото хлопчика були розіслані в усі аеропорти, морські порти, попереджені прикордонники та митники.

Сьогодні ж Петро Шпига повідомив, що місце перебування дитини вже встановили: хлопчика викрадачі переправили за кордон. Мати хлопчика нині перебуває в Україні.

Крім того, особи викрадачів, каже очільник обласної міліції, уже встановлені й нині проводяться заходи щодо їх затримання. Правоохоронці з’ясували і те, якими шляхами дитину вивезли з України та встановили причетних осіб. Подробиць цих обставин в УМВС не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця