<

Виконуємо передвиборчі обіцянки, – Гузь та Пальонка про створений у військовому містечку Володимира сквер

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 17.02.2022 / Володимир /
Перегляди
966
/ коментарів 5

У Володимирі завешуються роботи з облаштування нового парку на вулиці Поліської Січі, у так званому військовому містечку. Оновлену відпочинкову зону планують відкрити до кінця травня.

За сприяння народного депутата України Ігоря Гузя на реконструкцію рекреаційної зони з держбюджету було виділено 1 мільйон 400 тисяч гривень.

Нардеп разом із міським головою Ігорем Пальонкою оглянули новий парк, подивились, що вже зроблено і що ще необхідно доробити. А також обговорили можливість подальшого розширення цієї рекреаційної зони.

“Зараз ми працюємо над тим, щоб Міністерство оборони України передало територію парку біля скверу на баланс міста, і тоді ми будемо далі ним займатися. Зокрема, хочемо розширити цей сквер на значно більшу територію”, – зазначив Ігор Гузь.

Ігор Пальонка повідомив, що як тільки покращиться погода, то відновлять покриття на футбольному полі, яке знаходиться на території цього парку. Для цього передбачені кошти з місцевого бюджету.

В парку вже встановлені нові лавки та освітлення, вкладена бруківка, є озеленення, ще облаштують сучасну інсталяцію. Тож навесні мешканці цього району міста матимуть нову зону для прогулянок та відпочинку.

У подальших планах нардепа і мера – реконструкція ще двох парків – Дверницького та Брусилівського.

Читайте також: депутат Андрій Гнатюк розповів, якими будуть оновлені сквери біля військового містечка та у центрі Володимира




коментарів: 5
  1. Сквер на мою думку буде дуже гарний любо поглянути на батьків діток які проходять повз а це минає коли бачиш цей такзваний контент як один писав ще одна гойдалка для наркоман шановні наведіть порядок

    • Хітрий-без образ,Ваше написання своїх думок,це щось ємоційне,стьоб,проблеми з гаджетом,хвороба(не дай Бог)?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця