<

Волонтерка Корпусу Миру розповіла як буде працювати зимовий англомовний табір у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 29.12.2017 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

До студії інтернет-видання “БУГ” завітала волонтерка Корпусу Миру Офелія Сантос-Фернандес, яка розповіла про план роботи зимового англомовного табору у Володимирі-Волинському.

Зазначимо, що Офелія вже бувала в гостях БУГ, перед проведенням літнього англомовного табору. Зокрема, тоді значна частина учасників виявили бажання ще відвідати табір. Саме так виникла ідеї провести зимовий англомовний табір. Про цей захід та інші, які веде дівчина, в сюжеті. Відеосюжет англійською, нижче переклад українською.

– Доброго вечора. Сьогодні на “БУГ” в гостях волонтерка Корпусу Миру Офелія Сантос-Фернандес. Якщо ви пам’ятаєте, Офелія вже була у студії і ми говорили про Корпус Миру та враження від волонтерської служби, і про табір GLOWBE.

Привіт Офелія. Не заперечуєш, якщо ми розпочнемо з запитання, на якому зупинилися у попередньому ефірі? Які підсумки літнього табору?

– Цього літа ми організували табір. Кожного дня число учасників і відвідувачів збільшувалося. До нас приходило 40-60 дітей кожного дня.  Деякі з них приїхали до нас навіть з Києва.

– Які твої враження від табору?

– Починати було важко. Але з кожним днем табір працював усе краще і краще, учасники почували себе все комфортніше. Коли ми провели опитування, то всі сказали, що табір дуже сподобався і діти хотіли відвідати його ще раз наступного літа. Але ми вирішили провести його цієї зими.

– Що ти очікуєш від зимового табору?

– У зимовому таборі ми запропонуємо нові теми для обговорення. Я сподіваюся, що це змусить  учасників табору задуматися над певними питаннями.

– Хто може відвідати табір?

– Будь хто віком від 13-ти до 18-ти років. Але ми також можемо зробити виняток і прийняти до табору тих, кому 19 і 12 років.

– Як записатися у табір?

– Вам потрібно зайти на сайт Володимир-Волинського педагогічного коледжу і зареєструватися.

– Як буде працювати табір?

– У перший день ми просимо учасників зробити добровільний благодійний  внесок у розмірі 50-ти гривень і принести дозвіл від батьків на відвідування табору (Табір безкоштовний. Але учасників просять внести благодійний добровільний внесок. Ці гроші підуть на придбання канцтоварів, які будуть використовувати для навчання учасників табору – ред.)

– Офелія, тебе знають у Володимирі-Волинському через твою активність. Так у Володимир-Волинському педагогічному коледжі діють іспанський та англійський клуби. Також ти проводиш засідання англійського клубу  з «Creative studio». Хто може відвідувати клуб?

– Клуб можуть відвідувати люди з різним рівнем знання мови та будь-якого віку.

– Чи є якісь вимоги до учасників клубу?

–  Немає. Запрошуємо будь-кого, хто хоче вчити англійську.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця