<

Володимирські чемпіони показали високий рівень у різних видах спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 7.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
270
/ Коментарі відсутні

4-го та 5-го березня у Володимирі на базі спортивного комплексу центру «Спорт для всіх» відбувався V Всеукраїнський турнір з футзалу серед юнаків 2012 року народження «Тисячолітнє місто».

Турнір об’єднав 13 команд з різних областей України, повідомляють на сайті міста.

Учасники турніру зіграли понад 40 насичених ігор, під час яких всі команди не поступались у боротьбі та в останній грі турніру вирішилась доля призових місць.

Бронзовими призерами стала команда з м. Луцьк ФК “Адреналін”, срібними – команда з м. Луцьк “ДЮСШ 2” та переможцем турніру стала команда з м. Маневичі “ДЮСШ Маневичі”.

Всі учасники були нагородженні, кубками, медалями та у кожній команді було виділено кращого гравця турніру. Організатори турніру дякують усім командам за прийняту участь у турнірі, та бажають успіхів у подальших змаганнях.

Також 4-го та 5-го березня у Ковелі відбувся відкритий чемпіонат Волинської області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2011 років народження.

Під керівництвом наших тренерів Леоніда Каркушевського та Віктора Сиротинського володимирські спортсмени вибороли наступні призові місця:

  • 1 місце – Амір Довлетханов;
  • 2 місце – Рустам АліяровАртем АдамчукЮрій ШандалкоІрина Антонюк;
  • 3 місце – Данило СимчукАндрій ШелестОльга РекротюкДаша МаркитанОльга Хомюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця