<

Володимир-волинці рятують свої будинки після асфальтування вулиці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:32 | 9.03.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Регулярно виконувати роботи з відведення води від власних помешкань змушені власники приватних будинків на вулиці Богдана Хмельницького, що у Володимирі – Волинському. Вода почала підходити до будівель після асфальтування вулиці.

Про це інформують Волинські новини.

Про черговий прояв безгосподарності під час виконання будівельних робіт у Володимирі – Волинському повідомив у соціальній мережі депутат міської ради Ігор Мацюк.

“8–го березня, 6 година 55 хвилина. Зливи вночі не було. Просто всю ніч спокійно дощило. Саме так розпочинається чи не щоденно «добрий» ранок для тих, хто проживає на перехресті вулиці Леся Курбаса і Богдана Хмельницького після асфальтування останньої. Роботи завершили 18- го грудня.

Зі слів фахівців з УЖКГ міськвиконкому заасфальтована вулиця – це ще не «квітка». Роботи мають продовжитися після 10 березня ( якщо погода дозволить). У мене виникає запитання, а чому цей проміжок часу з 18.12 до 10.03 мешканці вул. Б Хмельницького які проживають у «долинці» повинні, надриваючись,виконувати дурну роботу з лопатами і помпами, витрачати сій час , нерви і здоров’я , перекачуючи «озеро» на іншу сторону асфальту?

Можливо це повинні робити ті, хто причетний до виконання вищеназваних робіт?. В іншому випадку – підтопить хату, або регулярний візит “бочки» обійдеться «маленькому українцю» за місяць в кругленьку суму, із-за того що трохи “більший українець” по совковому зробив свою роботу, не за дурно, звичайно.

Для чого переробляти те, що можна було спокійно зробити одразу, тільки при тому не розмахувати нівелірами і проектами , а просто включити мозги і десять хвилин подумати як краще зробити відтік води в нижчу сторону.

Епідемія совка ніяк не може нас покинути. Відзвітувати, засвоїти кошти до кінця року, збудувати і відкрити до певної дати, зробити на завтра бо так «веліли» зверху… Наслідки такого підходу перед вами», – зазначив у своєму дописі депутат Володимир – Волинської міської ради Ігор Мацюк та опублікував фото з проблемної вулиці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця