<

Володимир-Волинський до Паски виглядатиме “як писанка”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 17.03.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Наведення ладу після зими у Володимирі-Волинському планують завершити до Чистого Четверга. “На Паску місто має виглядати як писанка”, – сказав сьогодні на оперативній нараді міський голова Петро Саганюк.

Обрізання гілок з дерев та зрізання хворих дерев, побілка стовбурів, боротьба із стихійними сміттєзвалищами – ось те, чим займатимуться найближчим часом комунальники міста та установи і організації, за якими закріплена прилегла територія. Мер закликав кожного керівника відповідально поставитися до наведення ладу в місті.

За розпорядженням обласної влади, 25 квітня у містах Волині мають пройти толоки. “Ми чекати визначених областю термінів не будемо. Володимир-Волинський свою толоку проведе перед Паскою – 3 квітня. основні завдання – це прибрати стихійні сміттєзвалища, вивезти та використати для опалення ЖКП і КП “Полігон” зрізаного гілляччя, заасфальтувати двори по вулиці Луцькій, Сагайдачного, Ковельській та інших. Приведемо до ладу мости та міський пляж – туди необхідно вивезти машин з 50 піску та почистити його після зими,” – розповів Петро Данилович.

На запитання ЗМІ про порядок вирізування дерев, міський голова відповів наступне: “Кожне дерево у місті зрізується виключно з дозволу відповідної комісії за моєю участю. На кожну одиницю є відповідне розпорядження міськвиконкому та заключення експертів. Підхід до зрізання у нас європейський. Ми це робимо після завершення сокоруху. Започаткували практику вирощування саджанців на КП “Троянда”, аби відновлювати ті насадження, що зрізуються. Вирощували каштани, але їх їсть міль, вони хворіють. На сьогодні намагатимемось насаджувати дуби – вони більш стійкі до хвороб”.

Привести до порядку маркування на вулицях – наступне завдання, яке виконуватимуть представники ЖКГ міста. Петро Саганюк зазначив, що в першу чергу це необхідно зробити біля навчальних закладів – шкіл та училищ Володимира-Волинського.

Деякі підприємці міста висловили бажання допомогти у благоустрої дворі та вулиць. “Там Кобак з нами хоче дружити. То ми поручимо йому якийсь досить занедбаний двір і пообіцяємо ту вулицю, де він знаходиться, назвати його іменем. Раптом що буде там не так – дзвонитимемо і повідомлятимемо, що на вулиці імені Івана Кобака безлад. Але особливо на підприємців не розраховуйте – намагайтеся самостійно прибрати та облаштувати свої території”, – радив підприємствам та установам міста мер.

Окрім того, міський очільник дав розпорядження вчасно виплатити усім працівникам міських установ аванс. “Місто планує провести ярмарок 4 квітня. Треба, щоб у людей в кишені були гроші для купівлі необхідних продуктів до свята”, – сказав Петро Саганюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця