<

Володимир-Волинська “Самопоміч” зареєструвала офіс у напівзруйнованому приміщенні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 7.08.2015 / Володимир / , /
Перегляди
3
/ коментарів 29

Активність структурних утворень політичних партій у Володимирі-Волинському зросла. Це і зрозуміло – до жовтня не так багато часу, і хоч агітувати за себе не можна, однак розповісти усім про своє існування можна і навіть потрібно. Першими, не зважаючи на літню спеку, про свою діяльність жителям Володимира-Волинського вирішили розповісти представники “Самопомочі”.

До княжого міста прибула керівник Волинської обласної організації політичної партії “Об’єднання Самопоміч” Юлія Вусенко. Однак, слухали обласного лідера в культурно-мистецькому центрі всього 19 чоловік.

Про подію повідомили навіть не всі ЗМІ, не кажучи вже про громаду міста.

Увагу ж тих, кому пощастило відвідати зустріч, привернула будівля, в якій офіційно зареєстрована Володимир-Волинська “Самопоміч”. Це майже вщент зруйнований будинок на вулиці Цинкаловського, 6.

На запитання журанілстів “БУГу” про реаліність названої адреси як місця знаходження “Самопомочі”, керівник міського осередку Костянтин Зінкевич сказав наступне: “так, приміщення справді в занедбаному стані, однак за тиждень – два ми зробимо там ремонт і саме тут діятиме приймальня нашого партійного осередку”.

Реальність того, що за такий термін “Самопоміч” дасть раду цьому будинку – судіть самі. Пропонуємо декілька світлин майбутньої приймальні.

Нагадаємо, що 5-го серпня “Самопомоч” опублікувала попередні списки кандидатів на місцеві вибори у Волинській області




коментарів: 29
  1. Волонтери рвуться в політику. Ну ось зараз Костянтин Зінкевич і вся волонтерська братія очікуйте на себе купу лайна. Але чогось цікаво чого так мало людей було на конференції, напевно якби був розголос то цікавіше було б. Більше людей прийшлоб

  2. Реально не розумію цього шифрування з боку волонтерів. Все місто знає про їхні плани а вони морозяться. Це не гарно і не по-чоловічому.

  3. Костя не любить критики. Він дуже боляче на неї реагує. Можу уявити собі його на посаді мера. У газеті читала, що він заявив, що їм потрібні важелі впливу. От вся суть волонтерства. Навіщо людям, які сьогодні допомагають армії (до речі не за власний кошт, а за людський) іти в політику? Робіть собі свою справу. Навіщо вам важелі впливу на владу? На форумах проскакує інформація про те волонтерство і про їхні справи на кордоні. Хтось же таки збирає цю інформацію, і в одним прекрасний момент те гівно, яке виливається сьогодні на нинішню владу, повернеться проти тих, хто його виливає. І тоді побачимо, які “чисті та безкорисливі” ці рвачі до влади. Якщо хочеш бути мером, то перестань гадити тих, хто сьогодні сидять у владних кріслах. а роби свою роботу. А люди і так бачать хто є хто. І ще одне, Костя два слова не зв’яже до купи, а лайномети пускати в інших він хоч і коряво, але може. Та о сама не любит, коли його критикують. Піар – це головна фішка його. Та чи це красить його і додає поваги – інша річ…

  4. Ну де ж костя запросив би багато людей! Нащо йому зайві запитання на яких він не дасть відповіді.Добре що у його контрабандній каманді є хороший суфльор!Що піарщик він то піарщик!А важелі впливу на них самих треба і то прокурорські. Бачите які герої стали на людських грошах і контрабанді! Немочні і безробітні волонтери, ви такі гарні автобіографії написали, що аж жаль вас стало. Може людям скинутись вам на мінімальний прожиток, а то ще до виборів не дотянете!

  5. Ця банда вирішила узяти під контроль увесь укаїно-польський кордон! Москаля на вас с**и немає!!!

  6. Це ж скільки десятків тисяч треба на ремонт цього “офісу”? Офісу Панасюка!!! Офігінний підприємець Льоша засрав приміщення в центрі міста і за наші гроші буде його ремонтувати.ганьба!!!

    • Та не переживайте, Руслан йому як закадичний друг і партнер по бізнесу допоможе! Щей мером Костік може з легкої вказівки стати.

  7. Контролювати потоки контрабандні, при тому нічого не роблячи – це суть волонтерства. Прикриваючись ділами добрими, роблять чорну справу. Чогось Діброва не афішує своєї допомоги, а просто допомагає. А тут за людський кошт не тільки дітей атошників на відпочинок вивозять, а й знайомих. І чого ж не похвалитися. Чи Костя свій бізнес продав, щоб допомагати? Чи Панасюк за власний кошт придбав цю халупу? І якщо за власний, то чого ті кошти не виділив на військових? Там добрі гроші крутяться, а з людей дурнів роблять.

  8. Раніше думав, що справа у інтелектуальних здібностях журналістів. Виявляється, в редакції дуже недобра стратегія.

    Кілька днів тому тут був коментар, під таким же ніком, як у мене, з яким я, на жаль, не погоджуюсь.

    Скажу наступне: на мою думку, БУГ – це найшкідливіше лайно, яке могло виплисти на поверхню за останній рік в нашій області. Шкідливе – бо заважає волонтерам працювати, а спільноті Волині згрупуватися навколо вирішення місцевих питань. Лайно – ну бо лайно.

    Цікаво, СБУ вже була з офіційним візитом в редакції?

    • Шановний самопомочний активіст! А при чому тут БУГ? Він вам заважає працювати???? Працювати чи прикарманювати людські гроші і наживатись на контрабанді? Ще поки БУГ нічого конкретного про вас не написав, а ви його лайном обзиваєте! Негарно якось! Тут зрозуміла неприязнь до цього ресурсу, адже Ігор Гузь виграв вибори у Зінкевича, а він не може до тих пір поразку пережити. Тренуйтесь господа, бо знову вас те чекає!

  9. Пам’ятаю, як приносила в це приміщення волонтерам минулого року передачу для свого племінника, і якось не хвилювало у якому воно стані. Головне, що люди працювали там і давали результат, як для нас, батьків та рідних солдат, так і для держави. Думаю, що писати такі матеріали з насмішкою як мінімум аморально.

  10. Льоша скоро нашого “папу” по кількості політичних “шапок” догоне: пора, удар і тепер самопоміч, все ще попереду..

  11. Звичайно на представлення осередку й інші люди прийшли, в місті є активісти, які на виборах у Верховну Раду і на дільницях працювали і пресу розповсюджували і у палатках агітували і ільшість з них це робили взагалі без інтересу, нікого з теперішніх представників і духу там не було! Напевно тоді самопоміч не цікавила, всі спали і бачили себе депутатом Верховної Ради, та його помічниками. Самопоміч розчарувала!

  12. Сьогодні уже кандидати у депутати від Самопомочі активно роздають ранці діткам захистників під маркою активістів, цікаво чи можна це вважати підкупом виборців?

  13. Чутки над БУГом: Костянтин Зінкевич хоче очолити «Самопоміч» у місті Володимир-Волинський
    19.01.2015 / +1. Апологет // 19.01.2015 at 00:16 // Відповіcти
    Костя и без САМОПОМОЧИ реализует себя – как политик
    Зміни починай з себе. Не будь байдужим! // 19.01.2015 at 00:22 // Відповіcти
    Який з нього політик? Він волонтер. Для чого йому брудні справи?
    0
    Побратим // 19.01.2015 at 13:19 // Відповіcти
    “Видання” “БУГ”! Чи не боїтеся ви отримати виклик до суду за поширення неправдивих чуток? Хотів би я побачити ту істоту, яка придумала “качку” і про Зінкевич-Самопоміч, і про мерство. Назвіть прізвища, будь ласка!
    В чергвоий раз переконуюсь у вашому замовному пліткарстві. Тільки спробуйте видалити мій коментар.
    0

    • І що тепер скаже шановний зінкевич за це? Кого до суду буде притягувати за плітки?????

  14. Шановний Спортсмен! добре знаєте, що ніхто нікого в наш час притягувати до суду не буде. ні за плітки, ні за підкуп, ні за волонтерську роботу, за яку вже 1,5 року ніхто не звітував перед людьми. по справжньому – з рахунками і чеками, накладними…бо сфоткати 5 дітей і 5 вихователів на світязі це не звіти…але так вже воно й буде. і не здивуюся, якщо Костянтин стане незабарам мером, чи обласним депутатом.Добре, що ненадовго! бо після таких як він через два роки буде легше комусь дійсно достойному і хазяйновитому прийти. але ці два роки будуть тяжкими для міста

  15. Надоїло мені постійно читати тут срачі від анонімних дописувачів, в т.ч. і мої. Якщо буг себе поважає, то давно би зробив так, як це зробили більш-менш серйозні волинські видання:

    Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
    В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.

    Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.

    • Тут ніхто не обговорює події на сході, а говорять про сумнівне волонтерство, яке має дуже багато спільного з контрабандою. І правильно написав Володимир, що ніхто не вимагає чеків, накладних та інших документів, бо багато людей впевнені, що там прокручуються фінансові оборудки на митниці при оформленні автомобілів для АТО. Говорять і про більш погані речі, але стверджувати і говорити про них, не хочеться. І до чого тут дестабілізація ситуації? Потрібно зважати на думку громади, а не звинувачувати її у дестабілізації тільки за те, що вона невдоволена Зінкевичем, який далекий від політики і головною метою є – дорватися до корита, щоб контролювати контрабандні потоки. Він добре розуміє, що волонтерство рано чи пізно закінчиться, і якщо прогавити момент, коли на ньому можна в’їхати у якесь крісло, то можна залишитись ні з чим. Хоча сумніваюсь, що за час волонтерства нічого не вдалося нажити.

    • Якщо надоїло то не читайте шановний волонтер. А те що ви ним є то це стопудово!!!!!І не потрібно війною прикриватись щоб закрили можливість коментувати ваші дії!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця